Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ευέλικτες λύσεις για αγορά Επαγγελματικού οχήματος!

28.894 Επισκέψεις στο άρθρο (4/11/2020)

Ανακαλύψτε όλα τα προγράμματα χρηματοδότησης της αγοράς για αγορά ελαφρού επαγγελματικού οχήματος που διασφαλίζουν μεταξύ άλλων τη διατήρηση της ρευστότητας για μία επιχείρηση.

Όπως είναι φυσικό, η επιλογή και απόκτηση ενός επαγγελματικού οχήματος δεν διέπεται από τους κανόνες που ισχύουν για τα Ι.Χ. οχήματα δεδομένου ότι, πρόκειται ουσιαστικά για «εργαλεία» που μια επιχείρηση αποκτά ή αντικαθιστά, προκειμένου να διατηρήσει την βιωσιμότητα, ανταγωνιστικότητα & αποδοτικότητα της.
Με αυτό το δεδομένο, είναι σαφές πως η απόκτηση κάποιου ελαφρού επαγγελματικού, θα πρέπει να συνεπάγεται και την όσο το δυνατόν μικρότερη επίδραση στα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας, από το κόστος αγοράς, χρήσης, συντήρησης και γενικότερα διατήρησης του οχήματος.
Μια από τις πιο προσφιλείς επιλογές στην παρούσα φάση είναι η μίσθωση των οχημάτων μέσω των διαφόρων μορφών leasing που έχουν στη διάθεση τους οι επαγγελματίες, ωστόσο καλές λύσεις προσφέρουν και τα ευέλικτα και πολύ ανταγωνιστικά προγράμματα χρηματοδότησης που οι αντιπροσωπείες προσφέρουν στους υποψήφιους πελάτες τους, με τη συνεργασία κάποιας τράπεζας.
Στην έρευνα του Auto Τρίτη Επαγγελματικά και στις σελίδες  που ακολουθούν, συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τα προγράμματα χρηματοδότησης που προσφέρουν οι κεντρικές αντιπροσωπείες των διαφόρων μαρκών στην ελληνική αγορά ωστόσο, δεν θα πρέπει να παραξενευτείτε από τις όποιες… απουσίες δεδομένου ότι, σε αρκετές περιπτώσεις οι εταιρίες δεν προσφέρουν κάποιο βασικό / κεντρικό πρόγραμμα αλλά παρέχουν στους Διανομείς του Επίσημου Δικτύου τους τη δυνατότητα επιλογής των προγραμμάτων χρηματοδότησης που επιθυμούν, σε συνεργασία με κάποια τράπεζα.
Ας δούμε λοιπόν τα προγράμματα χρηματοδότησης που προσφέρονται αυτή την περίοδο για αγορά ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων...