Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ford Lease: Η πλέον συμφέρουσα επιλογή

2.448 Επισκέψεις στο άρθρο (26/3/2021)

Ανακαλύψτε τα πολλαπλά, οικονομικά και φορολογικά, οφέλη που προσφέρουν οι υπηρεσίες Ford Lease τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε ελεύθερους επαγγελματίες που αναζητούν επιβατικό ή επαγγελματικό όχημα.

Μέσω του προγράμματος Ford Lease, η εταιρεία προσφέρει μια σειρά από πρωτοποριακές υπηρεσίες λειτουργικής μίσθωσης οχημάτων, που απευθύνονται τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε ελεύθερους επαγγελματίες και αφορούν την απόκτηση οποιοδήποτε επαγγελματικού ή επιβατικού οχήματος της Ford.
Τα μοναδικά πλεονεκτήματα που διασφαλίζονταν, αφορούν τόσο σε οικονομικά όσο και φορολογικά οφέλη, σε συνδυασμό με δεδομένα όπως το σταθερό μηνιαίο μίσθωμα και η ελάχιστη προκαταβολή, πάντα με ένα μόνο σημείο αναφοράς, το Επίσημο Δίκτυο Εμπόρων της Ford.
Σε σχέση λοιπόν με το… παραδοσιακό μοντέλο ιδιοκτησίας οχημάτων, οι νέες υπηρεσίες Ford Lease προσαρμόζονται στα μέτρα και τις ιδιαίτερα απαιτήσεις των πελατών και στην καλύτερη και πιο συμφέρουσα διαχείριση του οχήματος ή του στόλου οχημάτων μιας επιχείρησης, αποβάλλοντας κάθε άγχος και ανησυχία για έξοδα και δαπάνες που σχετίζονται με τα τέλη κυκλοφορίας, την ασφάλιση, τη συντήρηση ή τυχόν ζημιές που προκύπτουν.
Παράλληλα, για τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες, οι υπηρεσίες μίσθωσης Ford Lease προσφέρουν πολλά και σημαντικά επιπλέον οφέλη δεδομένου ότι δεν είναι υποχρεωτική η εκταμίευση και διάθεση του συνολικού ποσού που αντιστοιχεί στην αγορά του οχήματος ενώ, επιπλέον προνόμια προκύπτουν σε φορολογικό επίπεδο.

Τι περιλαμβάνουν οι υπηρεσίες Ford Lease

Η Ford Lease προσφέρει σταθερό μηνιαίο μίσθωμα με ευέλικτη διάρκεια (24 – 48 μήνες) που ισχύει για όλη τη διάρκεια του προγράμματος που ο πελάτης επιλέγει. Σε μία δόση καλύπτεται το κόστος του οχήματος, η συντήρηση του, οι δαπάνες που αφορούν στην αντικατάσταση των φθαρμένων ελαστικών, η πλήρη ασφάλιση του, τα τέλη κυκλοφορίας και η οδική ασφάλεια (πανελλαδικά, 24 ώρες το 24ώρο).
Σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης, παρέχεται άμεσα αυτοκίνητο αντικατάστασης ενώ οι εργασίες επισκευής του οχήματος πραγματοποιούνται σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Ford με εγγυημένη ποιότητα εργασίας / ανταλλακτικών.
Μετά το τέλος του προγράμματος, το αυτοκίνητο επιστρέφεται στην εταιρεία.

Ποια τα οικονομικά και φορολογικά οφέλη

Το σταθερό και προκαθορισμένο μηνιαίο μίσθωμα όπου περιλαμβάνονται όλες οι δαπάνες (κόστος χρηματοδότησης, συντήρηση, επισκευές, αντικατάσταση ελαστικών, τέλη κυκλοφορίας, ασφάλιση, οδική βοήθεια κ.ά.), επιτρέπει στις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες να υπολογίζουν και να προγραμματίζουν με ασφάλεια το κόστος μίσθωσης.
Παράλληλα, παρέχεται το πλεονέκτημα της μη αποδέσμευσης κεφαλαίου, επιτρέποντας στον πελάτη να επενδύσει κεφάλαιο σε άλλες δραστηριότητες του.
Επιπρόσθετα, το σύνολο του μισθώματος που αντιστοιχεί στη χρήση του οχήματος, εκπίπτει ως δαπάνη από τα έσοδα της επιχείρησης, ενώ παράλληλα βελτιώνεται η εικόνα του ισολογισμού της, καθώς σε αυτόν δεν εμφανίζεται το μίσθιο ως πάγιο της εταιρείας.

Πως λειτουργεί η υπηρεσία Ford Lease και παραδείγματα μίσθωσης

Οι διαδικασίες που σχετίζονται με την υπηρεσία Ford Lease διεκπεραιώνονται πλήρως μέσω του Επίσημου Δικτύου Εμπόρων της Ford και ο πελάτης καλείται μόνο να επιλέξει το όχημα που τον ενδιαφέρει, τα χιλιόμετρα που θα διανύει ανά έτος και την επιθυμητή διάρκεια του προγράμματος.
Ο Σύμβουλος Πωλήσεων θα υπολογίσει το μηνιαίο μίσθωμα, με βάση το κεφάλαιο και την επιθυμητή διάρκεια μίσθωσης, θα υποβάλλει πως έγκριση την πρόταση μίσθωση στη Ford Lease και με την έγκριση, μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες χρηματοδότησης και ταξινόμησης, ο πελάτης μπορεί να παραλάβει το όχημα του.
Δείτε ορισμένα χαρακτηριστικά παραδείγματα μίσθωσης σε επιβατικά & επαγγελματικά οχήματα Ford:
  • Transit Connect Van LWB Trend 1,5 120hp με διάρκεια 60 μήνες, 20.000 χλμ./έτος, προκαταβολή 4.000 ευρώ και μηνιαίο μίσθωμα 207 ευρώ (πλέον ΦΠΑ)
  • Transit Custom Van 320S L1 Trend 2,0 130hp με διάρκεια 60 μήνες, 20.000 χλμ./έτος, προκαταβολή 5.500 ευρώ και μηνιαίο μίσθωμα 239 ευρώ (πλέον ΦΠΑ)
  • Puma ST-Line 1,5 120hp με διάρκεια 48 μήνες, 20.000 χλμ./έτος, προκαταβολή 4.500 ευρώ και μηνιαίο μίσθωμα 213 ευρώ (πλέον ΦΠΑ)
  • Kuga ST-Line 1,5 120hp M6 με διάρκεια 48 μήνες, 20.000 χλμ./έτος, προκαταβολή 6.350 ευρώ και μηνιαίο μίσθωμα 279 ευρώ (πλέον ΦΠΑ)
  • Kuga ST-Line 2,5 CVT PHEV 225hp με διάρκεια 48 μήνες, 20.000 χλμ./έτος, προκαταβολή 9.850 ευρώ και μηνιαίο μίσθωμα 239 ευρώ (πλέον ΦΠΑ)