Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
GPRS: Παρακολούθηση και έλεγχος εταιρικών στόλων μέσα από μια πλατφόρμα!

GPRS: Παρακολούθηση και έλεγχος εταιρικών στόλων μέσα από μια πλατφόρμα!

18.009 Επισκέψεις στο άρθρο (21/3/2023)

Η Τηλεματική αποτελεί ένα σύγχρονο εργαλείο το οποίο είναι πλέον απαραίτητο για τις επιχειρήσεις που έχουν στόλο οχημάτων καθώς βελτιώνει τις υπηρεσίες που προσφέρουν, μειώνει τα κόστη και αυξάνει την παραγωγικότητα.

Η πλατφόρμα GPRS που ανέπτυξε η ελληνική εταιρεία Skytrack, δίνει την δυνατότητα σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις να παρακολουθούν αλλά και να ελέγχουν τα οχήματά τους ανά πάσα στιγμή από κινητό, table ή υπολογιστή. Η πλατφόρμα προσφέρει παρακολούθηση οχημάτων σε live χρόνο αλλά και σε μορφή ιστορικού. Ο διαχειριστής γνωρίζει που βρίσκονται τα οχήματα, αν κινούνται, ποια είναι η ταχύτητά τους, πότε ξεκίνησαν και πότε σταμάτησαν, παρακολουθώντας όλο το δρομολόγιο ενώ παράλληλα μπορεί να υπολογίσει και το κόστος του. Όλα τα παραπάνω στοιχεία είναι δυνατόν να εξαχθούν ως δεδομένα σε οποιαδήποτε υποστηριζόμενη μορφή αρχείου.
 

Η δρομολόγηση γίνεται ευκολότερη, γρηγορότερη και αποδοτικότερη

Με τις άμεσες ειδοποιήσεις που προσφέρει η πλατφόρμα της Skytrack, ο manager του στόλου είναι πάντα ενήμερος για την κατάσταση των οχημάτων και την διεξαγωγή των δρομολογίων ενώ με τις αυτοματοποιημένες αναφορές από την πλατφόρμα, έχει πλήρη εικόνα για την απόσβεση, την εκπλήρωση στόχων, τα έξοδα του δρομολογίου, το κόστους συντήρησης και τα πάγια έξοδα.

Η δρομολόγηση γίνεται ευκολότερη, γρηγορότερη και αποδοτικότερη. Βρίσκοντας τις βέλτιστες διαδρομές μειώνονται τα περιττά δρομολόγια, μειώνονται τα έξοδα και αυξάνεται η απόδοση του στόλου καθώς οι οδηγοί έχουν πλήρη εικόνα για τα δρομολόγια τους εξ αρχής και ενημερώνονται άμεσα σε περίπτωση αλλαγής.

Χάρη στην εφαρμογή GPRS της Skytrack, ο manager μπορεί να εκχωρήσει εργασίες σε πραγματικό χρόνο και σε οποιοδήποτε όχημα, χρησιμοποιώντας την αυτόματη εύρεση πλησιέστερου διαθέσιμου οχήματος. Η εφαρμογή παρέχει σε λίστα τα κοντινότερα διαθέσιμα οχήματα που μπορούν να αναλάβουν ένα νέο δρομολόγιο. Η απόσταση από το στόχο, ο απαιτούμενος χρόνος ταξιδιού και η αναμενόμενη ώρα άφιξης ανά όχημα είναι αυτόματες ενδείξεις που προσφέρουν όλες τις αναγκαίες πληροφορίες για την λήψη της καλύτερης δυνατής απόφασης. Επίσης δίνονται πληροφορίες όπως το προφίλ οδήγησης του οδηγού και οι ενδείξεις ταχογράφου.
 

Αναλυτικότερα το GPRS προσφέρει τα εξής:

    • Διαθεσιμότητα και τύπος οχήματος ανά περιοχή
    • Απόσταση από τον στόχο και εκτιμώμενος χρόνος ταξιδιού
    • Εκτίμηση κόστους εργασίας/ προ κοστολόγηση δρομολογίου
    • Δυνατότητα εκχώρησης εργασιών σε πραγματικό χρόνο
    • Αποστολή λεπτομερών οδηγιών στους οδηγούς
 
Το GPRS της Skytrack αποτελεί το απόλυτο εργαλείο διαχείρισης στα χέρια των επιχειρήσεων για την βελτίωση των υπηρεσιών τους και την μείωση του κόστους λειτουργίας τους!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της Skytrack
μπορείτε να καλέσετε στο 210 2202603 και 2310 365067.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε