Η Bridgestone εξαγόρασε την iTrack Solutions!

Η στρατηγική επιλογή εξαγοράς της iTrack (κορυφαίου παρόχο λύσεων διαχείρισης ελαστικών στην αγορά των χωματουργικών οχημάτων ενίσχυσε το χαρτοφυλάκιο ολοκληρωμένων λύσεων της Bridgestone για τους πελάτες στον τομέα της εξόρυξης σε όλο τον κόσμο.

 
Η Bridgestone Corporation (Bridgestone) ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της εξαγοράς της εταιρίας iTrack Solutions από την Transense Technologies PLC (Transense), με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.
 
Η iTrack αποτελεί κύρια επιλογή σε παγκόσμιο επίπεδο, ως πάροχος λύσεων διαχείρισης ελαστικών στην αγορά των χωματουργικών οχημάτων (OTR). Η εταιρία προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης πίεσης αέρα ελαστικών (TPMS), ειδικά σχεδιασμένο για τα ελαστικά, που χρησιμοποιούνται στον τομέα της εξόρυξης.

Εκτός από την παρακολούθηση της θερμοκρασίας και της πίεσης αέρα των ελαστικών, η πλατφόρμα διαχείρισης ελαστικών iTrack παρέχει:
- εξατομικευμένη εικονική οριοθέτηση του στόλου των οχημάτων,
- ειδοποιήσεις για την ταχύτητα και
- πολλά άλλα εργαλεία για να βοηθήσει τους πελάτες στον τομέα της εξόρυξης να
  βελτιστοποιήσουν την εργασία τους, αυξάνοντας την παραγωγικότητα και την κερδοφορία.
 
«Αυτή η εξαγορά βοηθά την Bridgestone να πλησιάσει πιο κοντά στον στόχο της, για να γίνει ηγέτης σε βιώσιμες και προηγμένες λύσεις κινητικότητας», δήλωσε ο Tomohiro Kusano, αντιπρόεδρος και επικεφαλής εταιρικών λύσεων G-MAA (Ελαστικά για Εξόρυξη, Αεροσκάφη, Γεωργία), στην Bridgestone Corporation. «Ως παγκόσμιος πάροχος λύσεων, η Bridgestone θα δημιουργήσει νέα αξία για τους πελάτες μας, παρέχοντας δεδομένα σχετικά με τα ελαστικά και τις λύσεις κινητικότητας, που ενισχύουν την αποτελεσματική λειτουργία τους».
 
Η Bridgestone σύναψε συμφωνία συνεργασίας με την Transense τον Αύγουστο του 2019 και από τότε ήδη άρχισε να προωθεί τους πελάτες OTR στην πλατφόρμα λύσεων iTrack. Η ανταπόκριση των πελατών στην πλατφόρμα διαχείρισης ελαστικών ήταν θετική. Η Bridgestone θα επεκτείνει αυτήν την προσφορά και σε άλλους πελάτες OTR καθώς ενσωματώνει πλήρως τη λύση στο χαρτοφυλάκιό της. Για να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη μετάβαση, όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρίας iTrack Solutions θα ενταχθούν στο δυναμικό της Bridgestone ως μέρος της εξαγοράς.
 
2 λόγια για την Βridgestone στην Ελλάδα και τον κόσμο !
Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος των ελαστικών Bridgestone στην Ελλάδα και αποτελεί μέρος του Ομίλου ΕΛΤΡΑΚ, που εκπροσωπεί τον οίκο Caterpillar από το 1982.
 
Η Bridgestone Corporation, με έδρα στο Τόκιο, είναι η μεγαλύτερη εταιρία ελαστικών και καουτσούκ παγκοσμίως. Εκτός από τα ελαστικά, που χρησιμοποιούνται σε μία ευρεία ποικιλία εφαρμογών, κατασκευάζει, επίσης, ένα ευρύ φάσμα ποικίλων προϊόντων, τα οποία συμπεριλαμβάνουν βιομηχανικό καουτσούκ και χημικά προϊόντα και αθλητικά είδη. Τα προϊόντα της πωλούνται σε περισσότερες από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο.

 

ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ