Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Η Goodyear εστιάζει στο μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης

Η Goodyear εστιάζει στο μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης

  • Η Goodyear εστιάζει στο μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης
  • Η Goodyear εστιάζει στο μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης

Η Goodyear εστιάζει στο μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης

27.918 Επισκέψεις στο άρθρο (31/5/2023)

Η νέα Έρευνα Βιώσιμης Πραγματικότητας της Goodyear αναδεικνύει τις ανερχόμενες τάσεις στον κλάδο των μεταφορών.

Ανακοινώθηκε η ετήσια Έρευνα Βιωσιμότητας Πραγματικότητας της Goodyear η οποία πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά και απευθύνεται σε όλους τους Ευρωπαϊκούς στόλους οχημάτων. Μέσω της έρευνας, η Goodyear επιδιώκει να εξάγει σημαντικά συμπεράσματα για την υιοθέτηση βιώσιμων πρακτικών στον κλάδο της αυτοκίνησης καθώς και να δώσει την ευκαιρία στους στόλους οχημάτων να μοιραστούν επιτυχημένα παραδείγματα όσο και προκλήσεις εστιάζοντας στο μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης. Όπως κάθε χρόνο, για κάθε μια συμμετοχή στην έρευνα, ο μη κυβερνητικός οργανισμός Tree Nation θα φυτεύει και ένα νέο δέντρο.

Το 2022, η έρευνα ανέδειξε ότι οι στόλοι οχημάτων ανταποκρίνονται θετικά στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής, με το ύψος των επενδύσεων για ενίσχυση της βιωσιμότητας συνεχώς να αυξάνεται. Όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα, η βιωσιμότητα αποτελεί πλέον ένα ζήτημα υψηλής προτεραιότητας για τον κλάδο των μεταφορών με σημαντικές κοινωνικές προεκτάσεις και τα τελευταία χρόνια έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος στην εφαρμογή βιώσιμων πρακτικών από τους στόλους.

Η τρίτη έκδοση της έρευνας φιλοδοξεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τη βιομηχανία των logistics, παρέχοντας χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με το μέλλον του κλάδου των μεταφορών.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »