Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Piaggio έχει αναβαθμίσει σημαντικά τον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας του νέου Porter.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του ανανεωμένου πίνακα οργάνων…

… ενώ παρά τις περιορισμένες διαστάσεις της καμπίνας, προσφέρονται άνετοι χώροι για δύο επιβάτες, με ανθεκτικές στην σκληρή χρήση επενδύσεις.

Πλήρως αναβαθμισμένο περιβάλλον… εργασίας

30.882 Επισκέψεις στο άρθρο (15/6/2016)

Το πλάτος αμαξώματος του Piaggio Porter δεν υπερβαίνει τα 1.395 – 1.560 χλστ. αναλόγως της έκδοσης και το γεγονός αυτό υποδηλώνει πως η καμπίνα των επιβατών είναι αρκετά «στενή» σε σχέση με τον ανταγωνισμό. 
Ωστόσο, αυτό δεν επηρεάζει σημαντικά την άνεση των δύο επιβατών στο εσωτερικό της καθώς, η χωροταξική διαρρύθμιση που έχουν επιτύχει οι σχεδιαστές της Piaggio είναι υποδειγματική. 
Σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, το ανανεωμένο Porter έχει να επιδείξει σημαντική βελτίωση σε ότι αφορά στις επενδύσεις τόσο στα καθίσματα όσο και στο εσωτερικό των θυρών. Τα υλικά που έχουν επιλεγεί είναι από ιδιαίτερα ανθεκτικό ύφασμα το οποίο, μεταξύ άλλων, είναι σημαντικά πιο εύκολο στον καθαρισμό του. 
Τα καθίσματα είναι πιο αναπαυτικά και παρέχουν καλύτερη στήριξη του σώματος του οδηγού και του συνοδηγού ενώ ο πρώτος, θα διαπιστώσει πως οι βραχιόνες των καθρεπτών έχουν τροποποιηθεί ενώ, νέος είναι και ο πίνακας οργάνων που πλέον προσφέρει πιο πλήρη ενημέρωση για τις διάφορες λειτουργίες του οχήματος. 
Πέραν αυτού, έχουν βελτιωθεί οι αποθηκευτικοί χώροι που είναι διαθέσιμοι ενώ, έστω και προαιρετικά, πληρέστατο είναι και το επίπεδο του εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας. 
Συγκεκριμένα, οι εκδόσεις «Extra» των νέων Porter & Porter Maxxi εφοδιάζονται με στοιχεία όπως ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα, ηλεκτρονικό αντικλεπτικό (immobilizer), αισθητήρες υποβοήθησης της στάθμευσης, προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος, προβολείς ομίχλης, ράδιο-CD MP3 αλλά και σύστημα κλιματισμού. 
Φυσικά, περιττεύει να αναφέρουμε πως, εφόσον ο πελάτης το επιθυμεί, στο εσωτερικό του νέου Porter μπορούν να υπάρξουν πολλαπλές υποδοχές και αναμονές για την σύνδεση συστημάτων ήχου, πολυμέσων και πλοήγησης. 
Παράλληλα, αξίζει να σημειώσουμε πως έχει βελτιωθεί σημαντικά η θερμομόνωση και ηχομόνωση της καμπίνας (στοιχείο ιδιαίτερα σημαντικό για οχήματα όπου η καμπίνα εδράζεται πάνω από τον κινητήρα όπως στην περίπτωση του Porter). 
Τέλος, αξίζει να αναφερθούμε στο νέο –ηλεκτρονικά ελεγχόμενο- σύστημα διεύθυνσης (EPS), που αναβαθμίζει εξαιρετικά την ευκολία χειρισμού του οχήματος, ιδιαίτερα σε περιορισμένους χώρους όπου απαιτούνται πολλαπλοί ελιγμοί. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)