Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Επιλογές καυσίμου για όλα τα γούστα…

30.885 Επισκέψεις στο άρθρο (15/6/2016)

Πέραν της ευελιξίας του και της βέλτιστης σχέσης μεικτού βάρους / ωφέλιμου φορτίου, το Piaggio Porter διακρίνεται και για τις εντυπωσιακές επιλογές που προσφέρει στον ιδιοκτήτη του προκειμένου να μειώσει το λειτουργικό κόστος χρήσης του. 
Συγκεκριμένα, ο 1.300άρης MultiTech είναι διαθέσιμος με καύσιμο την αμόλυβδη βενζίνη ωστόσο, εφόσον ο πελάτης το επιθυμεί μπορεί να αποκτηθεί και σε εκδόσεις με διπλό τύπο καυσίμου, απευθείας από τη γραμμή παραγωγής. Πρόκειται για τις «Eco-Power» (βενζίνη – υγραέριο) και τις εκδόσεις «Green-Power» (βενζίνη – φυσικό αέριο). 
Το Piaggio Eco-Power εφοδιάζεται με δεξαμενές χάλυβά χωρητικότητας 24 – 32 λτ. που εδράζονται στο πίσω μέρος του πλαισίου ενώ, οι εκδόσεις «Green-Power» εφοδιάζονται με δεξαμενές 55λτ. (32 + 23λτ.) ή 64λτ. (32 + 32λτ.), αναλόγως της έκδοσης του αμαξώματος. 
Οι εκδόσεις του νέο Piaggio Porter με καύσιμο την αμόλυβδη βενζίνη είναι ήδη διαθέσιμες στην ελληνική αγορά. Οι εκδόσεις με καύσιμο το υγραέριο θα είναι διαθέσιμες μέσα στον Ιούνιο του 2016 ενώ οι εκδόσεις με καύσιμο το φυσικό αέριο θα λανσαριστούν από τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους. 
Αξίζει να αναφέρουμε πως στις εκδόσεις «Eco-Power» και «Green-Power», ο οδηγός είναι σε θέση να επιλέξει τον τύπο καυσίμου με τον οποίο θα λειτουργεί ο κινητήρα μέσω ενός διακόπτη στο ταμπλό ενώ, τέσσερις λυχνίες LEDs των ενημερώνουν για την ποσότητα του υγραερίου ή του φυσικού αερίου που απομένει στις δεξαμενές του οχήματος. 

… αλλά και 100% ηλεκτροκίνηση!   
Πέραν του διπλού τύπου καυσίμου που ο νέος MultiTech των 1,3λτ. είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει, η Piaggio προσφέρει τα Porter & Porter Maxxi σε αμιγώς ηλεκτροκίνητες εκδόσεις με έναν ηλεκτροκινητήρα ισχύος 11kW με απόδοση 55 Nm ροπής. 
Οι σχετικές «Electric-Power» εκδόσεις του Porter μπορούν να αναπτύξουν ταχύτητα έως και 55χλμ./ώρα, το μεικτό βάρος τους ανέρχεται στους 1,8t. και η αυτονομία τους ορίζεται στα 98χλμ. 
Τέλος, για τη πλήρη φόρτιση των μπαταριών του Porter Electic Power απαιτούνται 8 ώρες. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)