Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Με δυνατότητα χρήσης πολλαπλών τύπων καυσίμου, ο νέος MultiTech των 1,3λτ. που κινεί το Piaggio Porter αποδίδει ισχύ 82 ίππων.

    Ο εξαιρετικός νέος «MultiTech» των 1,3λτ.

    30.888 Επισκέψεις στο άρθρο (15/6/2016)

    Μια ειδοποιός διαφορά του ανανεωμένου Piaggio Porter σε σχέση με το παρελθόν δεν είναι άλλη από τον –εντελώς- νέο κινητήρα «MultiTech» που πληροί απόλυτα τις προδιαγραφές της Euro6, όντας ισχυρότερος και με αυξημένα επίπεδα ροπής την ίδια στιγμή που, τόσο η κατανάλωση καυσίμου όσο και οι εκπομπές ρύπων έχουν μειωθεί δραστικά. 
    Το 4κύλινδρο αυτό μηχανικό σύνολο με διπλό εκκεντροφόρο, είναι χωρητικότητας 1.299 κ.εκ. και αποδίδει ισχύ 82 ίππων με μέγιστη τιμή ροπής τα 112 Nm που είναι διαθέσιμα από τις 4.300 σ.α.λ. 
    O MultiTech των 1,3λτ. φέρει νέο θάλαμο καύσης, νέα πιστόνια με ειδικά επεξεργασμένη επιφάνεια που μειώνει τόσο τη κατανάλωση καυσίμου όσο και τον παραγόμενο θόρυβο, διπλούς επικεφαλής εκκεντροφόρους μεγαλύτερες βαλβίδες, νέο σύστημα έμμεσου ψεκασμού πολλαπλών σημείων για καλύτερη τροφοδοσία καυσίμου, νέα κεντρική ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου, νέο σύστημα «On-Board Diagnostics» (OBD), νέο καταλυτικό μετατροπέα κ.ά. 
    Στην πράξη, όλες οι παραπάνω τροποποιήσεις επιτρέπουν στο συγκεκριμένο μηχανικό σύνολο να καλύπτει με άνεση τις προδιαγραφές της Euro6 ενώ την ίδια στιγμή είναι σε θέση να κινήσει σε γρήγορους ρυθμούς το ιταλικό ελαφρύ επαγγελματικό ακόμη και με πλήρες φορτίο.

    ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)