Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Oι εκδόσεις Maxxi με μεικτό βάρος 2,2t. και διπλούς τροχούς στον πίσω άξονα, είναι σε θέση να υποστηρίξουν ωφέλιμο φορτίο έως και 1.120 κιλών.

Αναλόγως της έκδοσης, το Piaggio Porter προσφέρει εκδόσεις με ανοικτή καρότσα μήκους έως 2.775 χλστ….

… γεγονός που το καθιστά ιδανική επιλογή για μια τεράστια γκάμα εφαρμογών.

Επιπρόσθετα, είναι διαθέσιμο με δυνατότητα ανατροπής της καρότσας κατά 45 μοίρες, απευθείας από τη γραμμή παραγωγής.

Απειράριθμες εκδόσεις για όλες τις χρήσεις

30.879 Επισκέψεις στο άρθρο (15/6/2016)

Το Piaggio Porter είναι, πρώτα και πάνω από όλα, ένα εξαιρετικά αποδοτικό επαγγελματικό όχημα και με το μεικτό βάρος του να κυμαίνεται από τους 1,5t. – 2,2t. (εκδόσεις Maxxi), είναι σε θέση να υποστηρίξει ωφέλιμο φορτίο έως και 1.120 κιλών. 
Πιστή στη δέσμευση της να προσφέρει ιδανικές λύσεις για μια τεράστια γκάμα εφαρμογών, η Piaggio προσφέρει τον εκπρόσωπο της σε εκδόσεις με ανοικτό (και ανατρεπόμενο) ή κλειστό (με ή χωρίς τζάμια) χώρο φόρτωσης με ωφέλιμο μήκος από 1.910 – 2.775 χλστ. και πλάτος από 1.270 – 1.505 χλστ.! 
Παράλληλα, το συνολικό μήκος του αμαξώματος των διαφόρων εκδόσεων του ιταλικού μοντέλου κυμαίνεται από τα 3,4 – 4,63μ. ενώ δύο είναι οι επιλογές ως προς το μήκος του μεταξονίου (έως 2,18μ.). 
Οι εκδόσεις Porter Maxxi φέρουν ενισχυμένο πλαίσιο και διπλούς τροχούς για τον πίσω άξονα, στοιχείο που ενισχύει τη χρήση τους σε μεταφορές φορτίων μεγάλου βάρους ενώ, οι ειδικές εκδόσεις «High Slope», χάρη στην αυξημένη ελκτική τους ικανότητα, είναι σε θέση να κινηθούν με άνεση σε σημεία με εδαφική κλίση έως και 26%. 
Οι εκδόσεις με ανοικτή καρότσα εφοδιάζονται με δύο πλαϊνά ανοιγόμενα παραπέτα από αλουμίνιο ενώ οι στις σχετικές εκδόσεις, η ανατρεπόμενη καρότσα έχει γωνία ανατροπής έως και 45 μοιρών. 
Τέλος, οι εκδόσεις καμπίνας – σασί, είναι σε θέση να υποστηρίξουν πάνω από 50 διαφορετικούς τύπους υπερκατασκευών. 

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)