Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η μάσκα φέρει δικτυωτό πλέγμα για τον αεραγωγό και φιλοξενεί το μεγάλο λογότυπο της εταιρείας.

Ακριβώς κάτω από τα νέα φωτιστικά σώματα υπάρχουν φώτα «ημέρας» με λυχνίες LEDs.

H αποθέωση του «downsizing»

30.871 Επισκέψεις στο άρθρο (15/6/2016)

Για τις εταιρείες και τους επαγγελματίες που επιθυμούν να μειώσουν στο… ελάχιστο το κόστος των μεταφορικών τους δραστηριοτήτων, η Piaggio προσφέρει πλέον και στην ελληνική αγορά το –πλήρως ανανεωμένο- Porter σε εκδόσεις με μεικτό βάρος από 1.500 – 2.200 κιλά, με έναν εντελώς νέο κινητήρα Euro6 που μπορεί να κάνει χρήση πολλαπλών τύπων καυσίμου όπως η βενζίνη, το υγραέριο ή το φυσικό αέριο!

Αν και αρκετοί ενδεχομένως να μην το γνωρίζουν, το Piaggio Porter συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο εμπορικών ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο με μακρά και άκρως επιτυχημένη πορεία σε διάφορες αγορές, διάρκειας πολλών δεκαετιών. 
Η ιταλική πρόταση στα ελαφρά επαγγελματικά διακρίνεται για τις ιδιαίτερα περιορισμένες διαστάσεις του αμαξώματος της και την εξαιρετική ευελιξία που αυτές επιφέρουν, ιδίως εντός των σύγχρονων μεγαλουπόλεων. 
Παράλληλα, σε μια αγορά με τα χαρακτηριστικά της ελληνικής, η πρόταση της Piaggio φαντάζει ακόμη πιο δελεαστική, ειδικά στην περίπτωση των εκατοντάδων νησιών που κοσμούν τις θάλασσες μας όπου, ελάχιστα είναι τα οχήματα που μπορούν να επιχειρήσουν στα στενά «καλντερίμια», μεταφέροντας φορτία με βάρος έως και άνω του 1,0t.! 
Ωστόσο, τα πλεονεκτήματα του Piaggio Porter δεν σταματούν εκεί καθώς, η τεράστια γκάμα εκδόσεων του περιλαμβάνει οχήματα ανοικτή, κλειστή ή και ανατρεπόμενη καρότσα, οχήματα μεταφοράς προσωπικού καθώς και εκδόσεις καμπίνας – σασί που είναι σε θέση να υποστηρίξουν πάσης φύσεως υπερκατασκευές, καθιστώντας το Porter μια ιδανική επιλογή ακόμη και ως… απορριμματοφόρο! 
Παράλληλα, στην πρόσφατη Διεθνή Έκθεση «Ecomondo» που διοργανώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο (8-11/11/2015) στο Ρίμινι της Ιταλίας, η Piaggio παρουσίασε την πλήρως ανανεωμένη έκδοση του Porter (και του Porter Maxxi) με πολλαπλές επεμβάσεις σε επίπεδο εξοπλισμού και ποιότητας υλικών. Ωστόσο, τα σημαντικά νέα αφορούν στην προσθήκη ενός –εντελώς- νέου κινητήρα 1,3 λτ. στη γκάμα του μοντέλου, με την ονομασία «MultiTech», ο οποίος καλύπτει απόλυτα τις προδιαγραφές της Euro6. 
Το εν λόγω μηχανικό σύνολο προσφέρει σημαντικά χαμηλότερες εκπομπές ρύπων και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου ενώ, την ίδια στιγμή, είναι σε θέση να κάνει χρήση πολλαπλών τύπων καυσίμου όπως η αμόλυβδη βενζίνη, το υγραέριο (LPG) ή το φυσικό αέριο (CNG), σε εκδόσεις διαθέσιμες κατευθείαν από τη γραμμή παραγωγής! 
Καταλήγοντας, αξίζει να αναφέρουμε πως, το Piaggio Porter είναι διαθέσιμο και σε πλήρως ηλεκτροκίνητες εκδόσεις, για όσους επιθυμούν να επιχειρούν εντελώς… οικολογικά και με μηδενικό κόστος καυσίμου! 
 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)