Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η άρχουσα τάξη!

2.051 Επισκέψεις στο άρθρο (22/12/2015)

Ανακαλύψτε ορισμένες από τις πιο… φρέσκιες προτάσεις στην κατηγορία των Vans που αναμένεται να ξεχωρίσουν και στην ελληνική αγορά μέσα στο 2016.

Ηχρησιμότητα των εκπροσώπων της κατηγορίας των Van δεν μπορεί να περιγραφεί μέσα σε λίγες γραμμές κειμένου.
Σκεφτείτε δηλαδή πόσες διαφορετικές χρήσεις είναι σε θέση να ικανοποιήσει απόλυτα ένα ελαφρύ επαγγελματικό, με κλειστό χώρο φόρτωσης όγκο έως και 20κ.μ. περίπου(!) στον οποίο, μπορούν να φιλοξενηθούν εμπορεύματα με μήκος άνω των 4,0μ. ή βάρος άνω του 1,5t.
Με αυτό και μόνο το σκεπτικό, τα Van αποτελούν ουσιαστικά την «ραχοκοκαλιά» των σύγχρονων μεταφορών σε αστικό περιβάλλον, χωρίς φυσικά η χρήση τους να περιορίζεται στα «στενά» όρια μιας σύγχρονης μεγαλούπολης.
Ωστόσο οι σύγχρονοι εκπρόσωποι της κατηγορίας που είναι διαθέσιμοι πλέον και στην ελληνική αγορά, προσφέρουν πολλά περισσότερα από τις –αναμφισβήτητες- μεταφορικές τους δυνατότητες.
Η εξέλιξη νέων τεχνολογικών καινοτομιών σε συνδυασμό με τον περιορισμό του κόστους υιοθέτησης τους από οχήματα μαζικής παραγωγής, έχει επιφέρει αλματώδη βελτίωση στον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας που –και- τα Van προσφέρουν.
Πολλαπλοί αερόσακοι, υπερσύγχρονα συστήματα ελέγχου της οδικής συμπεριφοράς του οχήματος κάτω από όλες τις συνθήκες κίνησης και φορτίου, συστήματα πολυμέσων και ευμετάβλητες καμπίνες που μετατρέπουν το εσωτερικό των εν λόγω οχημάτων σε… γραφεία επί τροχών, είναι μόλις λίγα από τα, βασικά ουσιαστικά, γνωρίσματα των μοντέλων που μπορεί να βρει κανείς και στην χώρα μας.
Παράλληλα, πιστές στην προσπάθεια τους για την εξεύρεση λύσεων που θα συμβάλλουν στην σημαντική μείωση του λειτουργικού κόστους των επιχειρήσεων των πελατών τους, οι διεθνείς αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν φροντίσει να εξοπλίσουν τα οχήματα που παρουσιάζουμε στις επόμενες σελίδες, με π.χ. κινητήρες που καλύπτουν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ρύπων ενώ, παρά το ότι έχουν να μεταφέρουν οχήματα με μεικτό βάρος ακόμη και αρκετά άνω των 3,5t., είναι σε θέση να επιτύχουν μέση κατανάλωση καυσίμου ακόμη και κάτω από το όριο των 6,0λτ./100χλμ. (εκπομπές CO2 από 153 g/km αντίστοιχα).
Ας γνωρίσουμε λοιπόν καλύτερα, τη νέα τάξη πραγμάτων στην κατηγορία των Vans.

Οι πρωταγωνιστές με μια ματιά
Η… νέα τάξη πραγμάτων στην κατηγορία των Vans και της ελληνικής αγοράς περιλαμβάνει ορισμένα από τα πιο πλήρη και αποδοτικά ελαφρά επαγγελματικά που διατίθενται αυτήν τη στιγμή σε παγκόσμιο επίπεδο.
Σε γενικές γραμμές, αυτά είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά τους.