Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

To Citroen Berlingo αποτελεί μια από τις πιο καλοπουλημένες προτάσεις της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας και στην ελληνική αγορά ελαφρών επαγγελματικών.

Ο εσωτερικός του διάκοσμος είναι καλαίσθητος και διακρίνεται για τους πολλαπλούς χώρους για μικροαντίκειμενά…

… ενώ ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας περιλαμβάνει μέχρι και προηγμένα συστήματα πολυμέσων με οθόνη αφής 7 ιντσών.

Χάρη στην αναδίπλωση και υποχώρηση του καθίσματος του συνοδηγού προς το δάπεδο, διασφαλίζεται η αύξηση του μήκους του χώρου φόρτωσης.

Citroen Berlingo Η «χρυσή» τομή

Με το Berlingo η Citroen έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και των ελλήνων επαγγελματιών χάρη στις περιορισμένες διαστάσεις του αμαξώματος του που συνδυάζονται με μια ιδιαίτερα ευρύχωρη καρότσα. 
Παράλληλα, το γαλλικό Vanette είναι σε θέση να ανταποκριθεί με άνεση ακόμη και στις πιο εξεζητημένες χρήσεις δεδομένου ότι προσφέρεται με μια ποικιλία εκδόσεων καθώς και ένα πληρέστατο εξοπλισμό που περιλαμβάνει λύσεις ακόμη και για τους πιο… απαιτητικούς.  

Πλήρως αναβαθμισμένο περιβάλλον εργασίας
Η ευρυχωρία και η εξαιρετική εργονομία του εσωτερικού του νέου Citroen Berlingo είναι αναμφίβολα ένα από τα βασικότερα προτερήματα του γαλλικού μοντέλου. 
Ο εσωτερικός διάκοσμος διακρίνεται για την αντοχή των υλικών στη σκληρή χρήση ενώ, πληρέστατος είναι και ο εξοπλισμός άνεσης που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει προηγμένα συστήματα πολυμέσων με οθόνη αφής 7 ιντσών στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας. 
Όπως και σε αρκετούς ακόμη εκπροσώπους της κατηγορίας, το διπλό κάθισμα για τον συνοδηγό επιτρέπει την μεταφορά τριών ατόμων εντός της καμπίνας ακόμη και για πολύωρα δρομολόγια ενώ, πολλαπλές είναι οι επιλογές τόσο σε ότι αφορά στους αποθηκευτικούς χώρους εντός της καμπίνας, όσο και σε ότι αφορά στους τύπους των διαχωριστικών της από τον χώρο φόρτωσης. 

Με ωφέλιμο μήκος καρότσας έως και 3.250 χλστ. 
Οι επιλογές ως προς το μήκος του αμαξώματος του Berlingo είναι δύο και ενώ δεν υπερβαίνουν τα 4.628 χλστ., επιτρέπουν στο γαλλικό Vanette να υποστηρίξει προϊόντα με μήκος από 1.800 – 2.050 χλστ. στο εσωτερικό του. Ωστόσο, χάρη στο σύστημα «Extenso» που προβλέπει την αναδίπλωση του καθίσματος του συνοδηγού και του διαχωριστικού της καρότσας, το ωφέλιμο μήκος του χώρου φόρτωσης μπορεί να αυξηθεί στα 3.000 – 3.250 χλστ. αντίστοιχα. 
Το πλάτος του χώρου φόρτωσης ανέρχεται στα 1.500 χλστ. (1.250 χλστ. μεταξύ των θόλων) ενώ το ωφέλιμο εσωτερικό ύψος στα 1.250 χλστ. αντίστοχα. 
Ο ωφέλιμος όγκος των εμπορευμάτων που το νέο Berlingo είναι σε θέση να υποστηρίξει κυμαίνεται από τα 3,7 – 4,1 κ.μ. ενώ, με το μεικτό βάρος του να μην υπερβαίνει τα 2.140 κιλά, είναι σε θέση να μεταφέρει φορτία με βάρος έως 821 κιλά. 

Σύντομα με νέους κινητήρες «BlueHDi»
Στην παρούσα φάση το Citroen Berlingo εφοδιάζεται με δύο πετρελαιοκινητήρες 1,6λτ. που αποδίδουν ισχύ 75 ή 90 ίππων ωστόσο, από το 2ο 6μηνο του 2016 θα προσφέρει με μια πληρέστατη –Euro6- γκάμα BlueHDi κινητήρων χωρητικότητας 1,6λτ. που αποδίδουν ισχύ 75, 100 ή 120 ίππων με σύστημα στιγμιαίας απενεργοποίησης «S&S» που θα συνδυάζονται τόσο με μηχανικό όσο και με αυτόματο (ETG) κιβώτιο ταχυτήτων. 

 

VANETTE - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ