Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι μικρές διαστάσεις του αμαξώματος του Transit Courier έχει σαφή θετικό αντίκτυπο στην ευελιξία του εντός της πόλης.

Η σχεδίαση του εσωτερικού της καμπίνας παραπέμπει άμεσα σε επιβατικό όχημα…

… ενώ πολλαπλές «έξυπνες» λύσεις αναβαθμίζουν την πρακτικότητα του εκπροσώπου της Ford.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, το Transit Courier είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με βάρος έως και 710 κιλά.

Ford Transit Courier Με γονίδια μεγαλύτερης κατηγορίας

Το Courier αποτελεί τον μικρότερο σε διαστάσεις, εκπρόσωπο της… οικογένειας Transit και διακρίνεται για το περιορισμένο κόστος χρήσης και συντήρησης του, την άνετη και πλούσια εξοπλισμένη καμπίνα, τους αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου και φυσικά, δεδομένου του χαρακτήρα του, τις πολύ καλές μεταφορικές του δυνατότητες. Ξεχάσαμε κάτι; Μα φυσικά, ως εξαιρετική κρίνεται η οδική του συμπεριφορά που παραπέμπει άμεσα σε επιβατικό όχημα!  

Ποιότητα κατασκευής και άνεση που εκπλήσει
Ο εσωτερικός διάκοσμος του Transit Courier είναι βασισμένος στο Fiesta και το στοιχείο που κερδίζει άμεσα τον οδηγό είναι η πολύ καλή θέση οδήγησης, το ευρύ περιμετρικό οπτικό πεδίο καθώς και η καλή εργονομία των διαφόρων χειριστηρίων. 
Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα ελαφρύ επαγγελματικό όχημα, πολλαπλοί και εύκολα προσβάσιμοι αποθηκευτικοί χώροι έχουν προβλεφθεί μεταξύ των καθισμάτων ενώ, οι διάφοροι τύποι διαχωριστικών της καμπίνας των επιβατών από τον χώρο φόρτωσης, διασφαλίζουν την άνετη επόπτευση του φορτίου χωρίς να υπάρχει το παραμικρό ζήτημα ασφάλειας από τυχόν μετατόπιση του. 
Τέλος, όπως είναι φυσικό, ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη, ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας είναι σε θέση να περιλαμβάνει όλες τις προηγμένες τεχνολογικές καινοτομίες που η Ford προσφέρει και στα επιβατικά της οχήματα. 

Ωφέλιμος όγκος έως και 2,6 κ.μ. 
Διαθέσιμο με διάφορους τύπους διαχωριστικού της καμπίνας από τον χώρο φόρτωσης, το Transit Courier προσφέρει τη δυνατότητα μεταφοράς φορτίων με μήκος από 2,4 – 2,6 μ. Το πλάτος του χώρου φόρτωσης ορίζεται στα 1.488 χλστ. (1.012 χλστ. μεταξύ των θόλων) και το ωφέλιμο ύψος στα 1.244 χλστ. αντίστοιχα. 
Το μεγάλο άνοιγμα της πλευρικής και της πίσω θύρας, επιτρέπει την άνεση φόρτωση ακόμη και ευρωπαλετών, με το ωφέλιμο φορτίο να ανέρχεται έως και στα 710 κιλά. 
Την ίδια στιγμή, το κατώφλι φόρτωσης ορίζεται στα 536 χλστ. μόλις ενώ, πολλαπλά είναι και τα σημεία στερέωσης του φορτίου σε ειδικούς κρίκους στο εσωτερικό της καρότσας. 

Μηχανικά σύνολα με ισχύ έως 100 ίππων
Αν και το Transit Courier έχει εξελιχθεί για να πραγματοποιεί συχνές στάσεις, ελάχιστες εξ αυτών θα αφορούν τον ανεφοδιασμό του με καύσιμο καθώς, η γκάμα των μηχανικών του συνόλων περιλαμβάνει δύο επιλογές που διαπρέπουν σε αυτόν τον τομέα. Ο 1.000άρης βενζινοκινητήρας των 100 ίππων και ο 1.500άρης πετρελαιοκινητήρας των 95 ίππων που κινούν το Transit Courier επιδεικνύουν μέση κατανάλωση από 3,7λτ./100χλμ. και ιδιαίτερα χαμηλές εκπομπές ρύπων. 

 

VANETTE - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ