Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η σχεδίαση του αμαξώματος του Fiat Fiorino έχει ανανεωθεί σημαντικά για το 2016.

Το ευέλικτο ιταλικό ελαφρύ επαγγελματικό μπορεί να κινηθεί σβέλτα εντός της πόλης μεταφέροντας φορτία με βάρος έως και 660 κιλά.

Το ίδιο ισχύει και για τον εσωτερικό διάκοσμο που επιδεικνύει βελτιωμένη ποιότητα υλικών.

Fiat Fiorino Αστικές διανομές με ιταλική φινέτσα

Η πληρέστατη γκάμα της Fiat Professional περιλαμβάνει πολλαπλές επιλογές για τις μεταφορές προϊόντων εντός της πόλης και μια από τις αρτιότερες εξ αυτών είναι το –ανανεωμένο για το 2016- Fiorino. 
Σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, η νέα πρόταση της Fiat Professional στα Vanette έχει να επιδείξει επανασχεδιασμένο εμπρόσθιο τμήμα αμαξώματος, διατηρώντας παράλληλα τις αρετές που την καθιέρωσαν όπως η ευελιξία και το περιορισμένο Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας.  

Ανανεωμένη καμπίνα επιβατών
Ο εσωτερικός διάκοσμος του ανανεωμένου Fiat Fiorino έχει να επιδείξει νέα στοιχεία όπως η παρουσία ενσωματωμένων χειριστηρίων για το ηχοσυστημα στο –νέας σχεδίασης- τιμόνι, ο βελτιωμένος φωτισμός των οργάνων τόσο στον πίνακα οργάνων όσο και την κονσόλα, ο νέος αποθηκευτικός χώρος στο ταμπλό ενώ την ίδια στιγμή, έχει βελτιωθεί η εργονομία των διαφόρων χειριστηρίων. 
Η ποιότητα των υλικών είναι πολύ καλή ενώ, η εξαιρετική σχέση τιμής – αξίας του ιταλικού Vanette αντικατοπτρίζεται και στον πληρέστατο εξοπλισμό που πλέον περιλαμβάνει –έστω προαιρετικά- ένα νέο σύστημα infotainment με έγχρωμη οθόνη αφής 5 ιντσών, δορυφορικό σύστημα πλοήγησης, δυνατότητα σύνδεσης με εξωτερικές πηγές δεδομένων μέσων θυρών USB και Aux ή μέσω Bluetooth. 

Ωφέλιμος όγκος φόρτωσης από 2,5 – 2,8 κ.μ. 
Το μήκος του αμαξώματος του Fiat Fiorino ανέρχεται στα 3.864 χλστ. και του μεταξονίου του στα 2.513 χλστ. αντίστοιχα. 
Παρόλα αυτά, το ιταλικό ελαφρύ επαγγελματικό είναι σε θέση να υποστηρίξει στο εσωτερικό του εμπορεύματα με μήκος 1.523 χλστ., πλάτος 1.473 χλστ. και ύψος 1.205 χλστ. ενώ, με την αναδίπλωση του καθίσματος του συνοδηγού και του διαχωριστικού της καμπίνας, εφόσον οι συνθήκες το επιβάλλουν, ο ωφέλιμος όγκος των 2,5 κ.μ. μπορεί να αυξηθεί στα 2,8 κ.μ. 
Σύμφωνα πάντα με τα όσα ανακοινώνει ο κατασκευαστής, με το μεικτό βάρος του Fiorino να μην υπερβαίνει τα 1.700 κιλά, το ωφέλιμο φορτίο που είναι σε θέση να υποστηρίξει ανέρχεται στα 660 κιλά (με τον οδηγό). 

Κινητήρες με πολλαπλούς τύπους καυσίμου
Η πληρέστατη γκάμα εκδόσεων του νέου Fiat Fiorino περιλαμβάνει δύο πετρελαιοκινητήρες 1,3 λτ. με ισχύ 80 ή 95 ίππων καθώς και έναν βενζινοκινητήρα 1,4 λτ. με ισχύ 77 ίππων. 
Για όσους ωστόσο επιθυμούν να μειώσουν ακόμη περισσότερο τα λειτουργικά έξοδα τους, οι εκδόσεις Fiorino Natural Power εφοδιάζονται με έναν κινητήρα 1,4λτ. μες ισχύ 70 ίππων που κάνει χρήση βενζίνης – CNG ως καύσιμο. 
Παράλληλα, οι επιλογές σε ότι αφορά στα κιβώτια ταχυτήτων περιλαμβάνει χειροκίνητα ή αυτόματα – σειριακά (Comfort-Matic) σύνολα. 

 

VANETTE - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ