Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Fiat Doblo Cargo συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων Vanette και στην ελληνική αγορά.

Αναλόγως της έκδοσης, ο ωφέλιμος όγκος του χώρου φόρτωσης ανέρχεται ως και στα 5,4κ.μ.

Όπως και στα υπόλοιπα νέα Vanettes, το διπλό κάθισμα του συνοδηγού είναι πολυχρηστικό.

Το εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών είναι ποιοτικά κατασκευασμένο και με καλή εργονομία.

Παράλληλα, δυναμική κάτω από όλες τις συνθήκες είναι και η οδική συμπεριφορά του ιταλικού μοντέλου.

Fiat Doblo Cargo Αποδοτικότητα που συναρπάζει

Ο εκπρόσωπος της Fiat Professional, στην 4η πλέον γενιά του, αποτελεί τη δημοφιλέστερη μέχρι στιγμής επιλογή στην ελληνική αγορά των Vanette κατά τη διάρκεια του 2016. 
Με κομψή σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού καθώς και κορυφαίες επιδόσεις σε ότι αφορά στην αποδοτικότητα των κινητήρων του, τις επιλογές ως προς την γκάμα εκδόσεων των αμαξωμάτων του αλλά και τις μεταφορικές του δυνατότητες, το Fiat Doblo αποτελεί μια από τις πληρέστερες επιλογές στην ελληνική αγορά των Vanette. 

Κομψό και εργονομικά σχεδιασμένο εσωτερικό
Ο αναβαθμισμένος εσωτερικός διάκοσμος του Fiat Doblo έχει να επιδείξει μια ελκυστική σχεδίαση με καλής ποιότητας υλικά και πολλαπλούς χώρους για μικροαντικείμενα εντός της καμπίνας. 
Το διπλό κάθισμα για τον συνοδηγό (με αποθηκευτικό χώρο κάτω από αυτό), προσφέρει άνετες μετακινήσεις ακόμη και σε μεγαλόσωμους επιβάτες ενώ πέραν της πολύ καλής ηχομόνωσης της καμπίνας, πληρέστατος είναι και ο εξοπλισμός άνεσης που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ακόμη και προηγμένα συστήματα πολυμέσων. 
Φυσικά, περιττεύει να αναφέρουμε πως χάρη στην κορυφαία τεχνογνωσία της Fiat Professional στην κατασκευή ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, το νέο Doblo προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας στους επιβάτες του χάρη τους πολλαπλούς αερόσακους αλλά και τα προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου της οδικής συμπεριφοράς του οχήματος όπως τα ABS με EBS, ESC με ASR, ΗΒΑ, Hill Holder κ.ά. 

Δυνατότητα φόρτωσης έως και 2 ευρωπαλετών
Στην ελληνική αγορά, το Fiat Doblo είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις με κλειστή (Cargo) ή ανοιχτή (WorkUp) καρότσα, με δύο μήκη αμαξώματος και μεταξονίου και ισάριθμες επιλογές ως προς το ύψος της οροφής του. 
Με μήκος αμαξώματος που κυμαίνεται από τα 4,4 – 4,7μ., το Doblo Cargo είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με μήκος από 1.820 – 2.170 χλστ. χωρίς να συνυπολογιστεί η δυνατότητα αναδίπλωσης του καθίσματος του συνοδηγού. 
Με αυτήν την επιλογή, ο ωφέλιμος όγκος του χώρου φόρτωσης που κυμαίνεται από τα 3,4 – 5,0λτ. μπορεί να αυξηθεί από τα 3,8 – 5,4κ.μ., μια κορυφαία επίδοση για τα δεδομένα της κατηγορίας. 
Το ωφέλιμο πλάτος της καρότσας ορίζεται στα 1.714 χλστ. (1.230 χλστ. μεταξύ των θόλων), γεγονός που επιτρέπει την εγκάρσια φόρτωση ευρωπαλετών ενώ, το μεγάλο άνοιγμα τόσο της πίσω όσο και της πλευρικής θύρας σε συνδυασμό με το κατώφλι φόρτωσης των 545 χλστ., διευκολύνει σημαντικά την πρόσβαση στο εσωτερικό της καρότσας. 

Επιλογές βενζίνης, πετρελαίου και φυσικού αερίου
Σε ότι αφορά στα μηχανικά του σύνολα, το Fiat Doblo εφοδιάζεται με δύο πετρελαιοκινητήρες MultiJet II με χωρητικότητα 1,3 και 1,6 λτ. που αποδίδουν ισχύ 95 ή 120 ίππων. Παράλληλα προσφέρεται και η επιλογή ενός βενζινοκινητήρα 1,4 λτ. με ισχύ 95 ίππων ενώ, οι εκδόσεις «Natural Power» εφοδιάζονται με τον Turbo Jet κινητήρα των 1,4λτ. που αποδίδει ισχύ 120 ίππων και κάνει χρήση τόσο της αμόλυβδης βενζίνης όσο και του φυσικού αερίου (CNG) ως καύσιμο. 

 

VANETTE - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ