Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα γενιά του Renault Kangoo είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από το καλοκαίρι του 2015.

Η καλή ποιότητα των υλικών και η στιβαρή συναρμολόγηση τους είναι βασικό γνώρισμα του εσωτερικού της καμπίνας του γαλλικού μοντέλου.

Ανάλογα με την έκδοση του αμαξώματος, το Renault Kangoo μπορεί να φιλοξενήσει στο εσωτερικό του φορτία με βάρος έως και 788 κιλών.

Πολλαπλές είναι και οι επιλογές ως προς τον τύπο του διαχωριστικού της καρότσας από την καμπίνα των επιβατών.

Renault Kangoo Η πλήρως ανανεωμένη νέα γενιά

Μια από τις βασικότερες επιλογές στην Ελλάδα αλλά και στην ΕΕ σε ότι αφορά στα ελαφρά επαγγελματικά πόλης είναι το Renault Kangoo. 
Πλέον, η νέα γενιά του γαλλικού Vanette που διατίθεται από το 2015 και στην Ελλάδα διακρίνεται για τις εξαιρετικές επιδόσεις του καθώς και την πολύ καλή αξιοπιστία, στοιχείο που έχει επιτρέψει εξάλλου και στην ελληνική αντιπροσωπεία να το «πριμοδοτήσει» με 5ετή Εργοστασιακή Εγγύηση καθώς και 5ετή Οδική Βοήθεια Renault Assistance.  

¶νεση και ευρυχωρία για έως και τρεις επιβάτες
Παρά το γεγονός ότι έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την αντοχή των υλικών στη σκληρή χρήση και την διασφάλιση, όσο το δυνατόν, περισσότερων αποθηκευτικών χώρων, ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου Kangoo είναι ελκυστικός σχεδιαστικά και με εξαιρετική εργονομία. 
Ο οδηγός θα βρει άμεσα την κατάλληλη θέση οδήγησης και το περιμετρικό οπτικό του πεδίο είναι μεγάλο ενώ, η κολώνα του τιμονιού ρυθμίζεται καθΆ ύψος. 
Θέσεις για μικροαντικείμενα έχουν προβλεφθεί κυριολεκτικά παντού, από το ειδικό «ράφι» στην οροφή του οχήματος και το μεγάλο και βαθύ ντουλαπάκι του συνοδηγού, μέχρι το εσωτερικό των θυρών ή στη βάση του καθίσματος του συνοδηγού, εφόσον αναδιπλωθεί η θέση του προς τα εμπρός. 
Σε αυτό το σημείο αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η Renault προσφέρει τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη του νέου Kangoo να επιλέξει –χωρίς επιπλέον χρέωση- το είδος του διαχωριστικού και τον αριθμό των θέσεων στο κάθισμα του συνοδηγού. Οι επιλογές είναι τρεις:
- Pack1: Πλήρες, κλειστό, μεταλλικό διαχωριστικό με τζάμι
- Pack2: Πλήρες, ανοιχτό, μεταλλικό διαχωριστικό πλέγμα & αναδιπλούμενο μονό κάθισμα συνοδηγού
- Pack2: Πλήρες, κλειστό, μεταλλικό διαχωριστικό με τζάμι & διπλό κάθισμα συνοδηγού. 
Ανάλογα λοιπόν με τις ανάγκες της χρήσης για την οποία προορίζεται το όχημα, ο ιδιοκτήτης του μπορεί να επιλέξει την κατάλληλη λύση. 

Δυο επιλογές αμαξώματος με ωφέλιμο έως και 788 κιλά
Το Renault Kangoo προσφέρεται στην ελληνική αγορά στις εκδόσεις Express με κοντό μεταξόνιο και στις εκδόσεις Maxi με το μακρύ μεταξόνιο. 
Αναλόγως, το ωφέλιμο μήκος του χώρου φόρτωσης κυμαίνεται από τα 1.476 – 1.862 χλστ. που μπορεί να αυξηθεί αντίστοιχα στα 2.502 – 2.886 χλστ. με την αναδίπλωση του διαχωριστικού και του καθίσματος του συνοδηγού. 
Το πλάτος διατηρείται σταθερό στα 1.219 χλστ. (1.045 χλστ. μεταξύ των θόλων) και το ύψος στα 1.251 χλστ. αντίστοιχα ενώ, αναλόγως ο ωφέλιμος όγκος του κυμαίνεται από τα 3,0 – 4,6 κ.μ. 
Τέλος, το μεικτό βάρος του γαλλικού Vanette δεν υπερβαίνει τα 2.200 κιλά με το ωφέλιμο φορτίο, αναλόγως της έκδοσης αμαξώματος και κινητήρα, κυμαίνεται από τα 600 – 788 κιλά. 

Κινητήρες 1,5λτ. με ισχύ 90 ή 110 ίππων
Οι επιλογές στα μηχανικά σύνολα του νέου Renault Kangoo περιλαμβάνουν δύο εκδοχές ενός πετρελαιοκινητήρα dCi με χωρητικότητα 1.461 κ.εκ. που αποδίδουν ισχύ 90 ή 110 ίππων και μέγιστη ροπή 200 ή 240 Nm. 
Συνεργαζόμενος με ένα μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων, ο εν λόγω κινητήρας έχει να επιδείξει μέση κατανάλωση καυσίμου από τα 4,6 λτ./100χλμ. (90hp) ή τα 4,7λτ./100χλμ. (110hp) και εκπομπές CO2 από τα 119 g/km. 

 

VANETTE - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ