Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο μικρότερος σε διαστάσεις εκπρόσωπος της Citroen στα Vanette διακρίνεται για τις μεγάλες μεταφορικές του δυνατότητες.

Η κομψή σχεδίαση του εσωτερικού συνδυάζεται με ένα πλήρες πακέτο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας.

Ο ωφέλιμος όγκος του χώρου φόρτωσης ανέρχεται στα 2,5 κ.μ….

… που μπορεί να αυξηθεί στα 2,8κ.μ. με την αναδίπλωση του διαχωριστικού και του καθίσματος του συνοδηγού.

Citroen Nemo Το πασπαρτού της πόλης

Εξελιγμένο ειδικά για χρήση εντός της πόλης, το Nemo αποτελεί ένα από τα πιο αποδοτικά ελαφρά επαγγελματικά στην ελληνική αγορά για τις αστικές μεταφορές χάρη στις περιορισμένες διαστάσεις του αμαξώματος του, τα προηγμένα συστήματα ελέγχου της οδικής του συμπεριφοράς και την εύκολη και άμεση πρόσβαση στον μεγάλο χώρο φόρτωσης που… κρύβει στο εσωτερικό του. 
Παράλληλα, η ελκυστική και νεανική σχεδίαση του αμαξώματος του, το καθιστά μια καλαίσθητη επιλογή.

Ένα γραφείο επί τροχών
Παρά το περιορισμένο μήκος και πλάτος του αμαξώματος του, το Nemo είναι σε θέση να προσφέρει μια ευρύχωρη καμπίνα για έως και δύο επιβάτες στο εσωτερικό του όπου, οι λιτές σχεδιαστικές φόρμες και τα ανθεκτικά στην σκληρή χρήση υλικά κερδίζουν τις εντυπώσεις. 
Οι επενδύσεις των καθισμάτων αποτελούνται από υλικά που καθαρίζουν εύκολα ενώ αρκετές και εύκολα προσβάσιμες είναι οι θήκες για μικροαντικείμενα που μπορεί να χρειαστεί κατά τη διάρκεια της ημέρας και του δρομολογίου ο ιδιοκτήτης του. 
Ο σχετικός εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας είναι πλούσιος και περιλαμβάνει όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες ενώ, προσφέρονται και αρκετές επιλογές ως προς τον τύπο του διαχωριστικού της καμπίνας από τον χώρο φόρτωσης. 
  
Εκπομπές CO2 από 119 g/km
Η μοναδική επιλογή στη γκάμα των μηχανικών συνόλων του Nemo είναι ένας πετρελαιοκινητήρας 1,3λτ. που αποδίδει ισχύ 75 ίππων και 190 Nm ροπής από τις 1.500 σ.α.λ., που συνεργάζεται με ένα μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων. 
Ο εν λόγω κινητήρας εμφανίζει μέση κατανάλωση καυσίμου από 4,5λτ./100χλμ. την ίδια στιγμή που οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα περιορίζονται στα 119 g/km. 

Ωφέλιμος όγκος έως και 2,8κ.μ.! 
Με μήκος αμαξώματος έως και 3,88μ. και μεταξόνιο της τάξης των 2,51μ., το Nemo είναι σε θέση να υποστηρίξει στην καρότσα του φορτία με μήκος 1.523 χλστ., πλάτος 1.473 χλστ. (1.046 χλστ. μεταξύ των θόλων) και ύψος έως 1.205 χλστ. Ωστόσο, χάρη στο σύστημα Extenso που επιτρέπει την πλήρη αναδίπλωση (προς το δάπεδο) του καθίσματος του συνοδηγού, το ωφέλιμο μήκος της καρότσας αυξάνεται στα 2.473 χλστ. και ο ωφέλιμος όγκος από τα 2,4 στα 2,8 κ.μ. 
Το μεγάλο πλάτος τόσο της πλευρικής (1.041 χλστ.) όσο και τις πίσω θύρας (1.140 χλστ.), επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό της καρότσας του Nemo ενώ, το κατώφλι φόρτωσης περιορίζεται στα 527 χλστ. μόλις, μια από τις καλύτερες επιδόσεις στην κατηγορία των Vanette. 

 

VANETTE - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ