Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα γενιά του Peugeot Partner διακρίνεται για την κομψή σχεδίαση της και το μικρότερο συνολικό απόβαρο ανά έκδοση.

Ο εσωτερικός διάκοσμος είναι λιτός αλλά ποιοτικά κατασκευασμένος ενώ…

… το διπλό κάθισμα του συνοδηγού μπορεί να αναδιπλωθεί πλήρως ανάλογα με τις ανάγκες του δρομολογίου.

H νέα γενιά των BlueHDi πετρελαιοκινητήρων του καλύπτει με άνεση τις προδιαγραφές της Euro6 αναφορικά με τις εκπομπές ρύπων του.

Peugeot Partner Η νέα γαλλική πρόταση στα Vanette

Το πλήρως ανανεωμένο Peugeot Partner αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή και στην ελληνική αγορά των Vanette με όπλα του το εξαιρετικά υψηλό ωφέλιμο φορτίο (έως και 821 κιλά) παρά το περιορισμένο βάρος του αμαξώματος του. 
Επιπρόσθετα, με κομψή και καλαίσθητη σχεδίαση αμαξώματος, μεγάλους χώρους εντός της καμπίνας των επιβατών και εξαιρετική οδική συμπεριφορά εντός και εκτός της πόλης, το Partner φιλοδοξεί να συνεχίσει με αμείωτους ρυθμούς την μακρά εμπορική του πορεία. 

Στους δύο, τρίτος… χωράει μια χαρά! 
Μια από τις βασικότερες διαφοροποιήσεις του νέου Partner σε σχέση με το παρελθόν είναι η ύπαρξη διπλού καθίσματος για τον συνοδηγό. Οι πλάτες των θέσεων στο εν λόγω κάθισμα μπορεί να αναδιπλωθούν, με τη μεσαία να μετατρέπεται σε ένα ειδικό –πολυχρηστικό- τραπεζάκι. Η δεξιά μπορεί να αναδιπλωθεί πλήρως και μαζί με την βάση της, να υποχωρήσει προς το δάπεδο, διασφαλίζοντας την επιμήκυνση του χώρου φόρτωσης. 
Ο οδηγός θα εκτιμήσει το αναπαυτικό και πλήρως ρυθμιζόμενο κάθισμα του, την πολύ καλή εργονομία των χειριστηρίων και την πολύ καλή ηχομόνωση της καμπίνας. 
Παράλληλα, πληρέστατος είναι και ο –έστω προαιρετικός- εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας. 

Δύο εκδόσεις αμαξώματος με όγκο φόρτωσης έως και 4,1 κ.μ. 
 Με το μεταξόνιο να διατηρείται σταθερό αλλά να αλλάζει το μήκος του πίσω προβόλου, το Partner προσφέρεται με δύο μήκη αμαξώματος και κύκλο στροφής της τάξης των 11,0μ. 
Στο εσωτερικό του, το μήκος του χώρου φόρτωσης κυμαίνεται από τα 1.800 – 2.040 χλστ. που μπορεί να αυξηθεί στα 3.000 – 3.250 χλστ. με την αναδίπλωση του διαχωριστικού. 
Το πλάτος της καρότσας ορίζεται στα 1.500 χλστ. (1.230 στους θόλους) και το ύψος στα 1.250 χλστ. αντίστοιχα. 
Ο ωφέλιμος όγκος αντίστοιχα μεταβάλλεται από τα 3,3 – 4,1 κ.μ. ενώ, με το μεικτό βάρος του οχήματος να μην υπερβαίνει σε καμία περίπτωση τα 2.200 κιλά, το ωφέλιμο βάρος των εμπορευμάτων που μπορούν να φορτωθούν από την μεγάλη πλευρική ή την πίσω πόρτα, ανέρχεται έως και στα 821 κιλά. 

Κινητήρες Euro6 με ισχύ από 75 – 120 ίππους
Σε ότι αφορά στους πετρελαιοκινητήρες, το νέο Peugeot Partner είναι διαθέσιμο με μηχανικά σύνολα 1,6 λτ. που αποδίδουν ισχύ 75, 90, 100 ή 120 ίππων και μέγιστη ροπή από 215 – 300 Nm. 
Αντίστοιχα, η μέση κατανάλωση καυσίμου τους ξεκινά από τα 4,0λτ./100χλμ. και οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα από τα 106 g/km. 

 

VANETTE - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ