Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η αστική τάξη

28.477 Επισκέψεις στο άρθρο (13/7/2016)

Η κατηγορία των Vanette έχει καταφέρει να αυξήσει θεαματικά τα μερίδια της στις πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών της χώρας μας κατά τη διάρκεια της τελευταίας 5ετίας, προσφέροντας εξαιρετικές μεταφορικές δυνατότητες και μεγάλη ευελιξία, σε συνδυασμό με το περιορισμένο κόστος χρήσης και συντήρησης. Αν ανακαλύψουμε μαζί τις ιδιαιτερότητες του κάθε εκπρόσωπου της ξεχωριστά.

Ησυνεχής γιγάντωση των σύγχρονων μεγαλουπόλεων, από τις οποίες δεν πρέπει να εξαιρούμε την Αθήνα, καθώς και η ολοένα και μεγαλύτερη διείσδυση του κλάδου του ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce) στην ζωή των πολιτών, έχουν επιφέρει σημαντικά αλλαγές στα logistics των μεταφορών προϊόντων εντός της πόλης. 
Το μεταφορικό έργο αυξάνεται την ίδια στιγμή που οι προθεσμίες παράδοσης αλλά και το κόστος της μεταφοράς ελαχιστοποιούνται. 
Ο καθένας μπορεί να παραγγείλει από την οθόνη του υπολογιστή του ή του κινητού του τηλεφώνου κυριολεκτικά τα πάντα, και να τα παραλάβει σε ελάχιστο χρονικό διάστημα (συνήθως χωρίς έξοδα μεταφοράς). 
Την ίδια στιγμή, οι σύγχρονοι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε μια τεράστια γκάμα τεχνικών επαγγελμάτων και όχι μόνο, αναζητούν τρόπους να μεταφέρουν τα προϊόντα και τον υλικοτεχνικό τους εξοπλισμό, με το λιγότερο δυνατό κόστος, εντός του οδικού αστικού δικτύου που εμφανίζει ολοένα και μεγαλύτερη κυκλοφοριακή συμφόρηση, με τις θέσεις στάθμευσης να μετατρέπονται σε… είδος πολυτελείας. 
Αυτές είναι –σε γενικές γραμμές- οι ανάγκες που τα οχήματα της κατηγορίας των Vanette, της μικρότερης σε ότι αφορά τις μεταφορικές δυνατότητες και διαστάσεις αμαξώματος στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών (αν εξαιρέσουμε τα Mini-Vanettes), καλούνται να καλύψουν. 
Στο σύνολο τους σχεδόν, τα οχήματα που σας παρουσιάζουμε στις σελίδες που ακολουθούν, διακρίνονται για τις πολλαπλές εκδόσεις οικονομικών κινητήρων που καλύπτουν τις πιο αυστηρές εκπομπές ρύπων, γεγονός που τους διασφαλίζει μεταξύ άλλων και ελεύθερη πρόσβαση εντός του κέντρου της πόλης, π.χ. εντός των ορίων του Πράσινου Δακτυλίου. 
Παράλληλα, οι διαστάσεις του αμαξώματος τους, διασφαλίζει μεγάλη ευελιξία κατά την κίνηση ακόμη και σε ιδιαίτερα περιορισμένους χώρους, ενώ η εύρεση της κατάλληλης θέσης στάθμευσης είναι μια πιο εύκολη διαδικασία. 
Πέραν όμως όλων αυτών των χαρακτηριστικών, το στοιχείο που χαρακτηρίζει τα Vanette της ελληνικής αγοράς είναι το ιδιαίτερα περιορισμένο κόστος αγοράς, χρήσης και συντήρησης σε σχέση με τους υπόλοιπους εκπροσώπους της αγοράς, ένα στοιχείο που εκτιμάται δεόντως από τους επαγγελματίες στους δύσκολους καιρούς που διάγουμε. 
Τέλος, μην απατάσθε, τα Vanette είναι σε θέση να μεταφέρουν μεγάλα και βαριά φορτία. Με το μεικτό βάρος του να μην υπερβαίνει τους 2,5t. σε καμία περίπτωση, είναι σε θέση να υποστηρίξουν εμπορεύματα και εξοπλισμό με βάρος έως και 1t., όγκο έως και 5,4 κ.μ. και μήκος έως 3,5μ. 
Χρειάζεστε περισσότερα;