Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα -4η κατά σειρά- γενιά του VW Caddy ξεκίνησε πρόσφατα την εμπορική της πορεία και στην ελληνική αγορά.

Η επιβλητική σχεδίαση, η κορυφαία ποιότητα κατασκευής και ο πλούσιος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας κερδίζουν τις εντυπώσεις στο εσωτερικό του νέου Caddy.

Οι εκδόσεις Caddy Maxi Van είναι σε θέση να υποστηρίξουν φορτία με βάρος έως και 785 κιλά.

Volkswagen Caddy Πληρέστερη από ποτέ η 4η γενιά του

Με πλήρως ανανεωμένη σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού, εντυπωσιακή πληρότητα εξοπλισμού σε πολλαπλά ειδικά «πακέτα» καθώς και με μια μεγάλη γκάμα κινητήρων που κάνουν χρήση της αμόλυβδης βενζίνης, του πετρελαίου κίνησης ή του φυσικού αερίου ως καύσιμο, η 4η κατά σειρά γενιά του γερμανικού μοντέλου ευελπιστεί να κυριαρχήσει τόσο στην ελληνική όσο και την πανευρωπαϊκή αγορά ελαφρών επαγγελματικών. 

Στιβαρή κατασκευή και επιβλητικές σχεδιαστικές φόρμες
 Ο εσωτερικός διάκοσμος το νέου Caddy δεν παρεκκλίνει σημαντικά από τις σχεδιαστικές φόρμες στις οποίες μας έχει συνηθίσει τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα επιβατικά της οχήματα η Volkswagen με τις αδρές και «καθαρές» γραμμές να δημιουργούν την αίσθηση ευρυχωρίας και τα ανθεκτικά και ποιοτικά υλικά να έχουν καλή συναρμολόγηση προκειμένου να αποσοβηθεί η εμφάνιση ενοχλητικών τριγμών σε βάθος χρόνου. 
Ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας δεν επιδέχεται αρνητικής κριτικής καθώς περιλαμβάνει πολλαπλές υπερσύγχρονες καινοτομίες ενώ, τα καθίσματα είναι αναπαυτικά και με πλήθος ρυθμίσεων. 
Τέλος, χάρη στο σύστημα «Flex Seat» το ειδικό κάθισμα για τον συνοδηγό μπορεί να αναδιπλωθεί πλήρως προς το δάπεδο και να διασφαλίσει την επέκταση του χώρου φόρτωσης πως την καμπίνα των επιβατών, σε συνδυασμό πάντα με το αντίστοιχο διαχωριστικό. 

Δυο εκδόσεις με ωφέλιμο όγκο έως 4,7 κ.μ. 
 Αναλόγως της ύπαρξης ή όχι του συστήματος «Flex Seat» ο ωφέλιμος όγκος του χώρου φόρτωσης για το Caddy Van κυμαίνεται από τα 3,2 – 3,7 κ.μ. και για το Caddy Maxi Van από τα 4,2 – 4,7 κ.μ. 
Με δύο μήκη αμαξώματος και μεταξονίου, το γερμανικό Vanette προσφέρει καρότσα με μήκος από 1.179 – 2.249 χλστ., ενώ, με το μεικτό βάρος του να κυμαίνεται από τα 2.114 – 2.355 κιλά, είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με βάρος έως 785 κιλά. 
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως στις εκδόσεις με τον κινητήρα φυσικού αερίου TGI, οι δεξαμενές για το CNG εδράζονται κάτω από το δάπεδο του χώρου φόρτωσης, γεγονός που δεν επηρεάζει τον ωφέλιμο όγκο της καρότσας. 

Επιλογές κινητήρων για όλα τα… γούστα! 
Το VW Caddy έχει να επιδείξει ίσως την πληρέστερη γκάμα εκδόσεων αναφορικά με τα μηχανικά του σύνολα με έξι διαφορετικές επιλογές. 
Στους βενζινοκινητήρες, προσφέρονται δύο TSI μηχανικά σύνολα, 1,2 και 1,4 λτ., με ισχύ 84 και 125 ίππων και μέγιστη ροπή 160 ή 220 Nm. 
Στους πετρελαιοκινητήρες είναι διαθέσιμες τρεις εκδόσεις ενός 2,0λιτρου TDI μηχανικού συνόλου με ισχύ 102, 122 ή 150 ίππων και ροπή 250, 300 ή 340 Nm. 
Τέλος, προσφέρονται και οι εκδόσεις «Caddy Van by FISIKON» με τον 1.400άρη TGI κινητήρα των 110 ίππων (ροπή 200 Nm). 
Η μέση κατανάλωση των κινητήρων βενζίνης ξεκινά από τα 5,5λτ./100χλμ. (από 127 g/km) των πετρελαιοκινητήρων από τα 4,4λτ./100χλμ. (από 114 g/km). 
Αντίστοιχα ο κινητήρας TGI με καύσιμο το CNG εμφανίζει μέση κατανάλωση 4,0kg/100χλμ. και εκπομπές CO2 από 109 g/km. 

 

VANETTE - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ