Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

To Peugeot Bipper εξακολουθεί να αποτελεί μια ιδιαίτερα επιτυχημένη εμπορικά πρόταση και στην ελληνική κατηγορία των Vanette.

Το επίπεδο του εξοπλισμού μπορεί να περιλαμβάνει πολλαπλές τεχνολογικές καινοτομίες ενώ το κάθισμα του συνοδηγού μπορεί να μετατραπεί εύκολα σε βοηθητική βάση στήριξης και φορητού υπολογιστή.

Το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο του γαλλικού Vanette ανέρχεται έως και στα 660 κιλά.

Peugeot Bipper Μικρό… μόνο στο μάτι!

Το Bipper έχει εξελιχθεί για τους επαγγελματίες που αναζητούν ένα ευέλικτο «συνεργάτη» (κύκλος στροφής 9,95μ.) για τις μετακινήσεις τους εντός της πόλης, που τους διασφαλίζει μεγάλη ευκολία στην εύρεση θέσης στάθμευσης κατά τις συχνές στάσεις τους. Παράλληλα όμως, το Bipper έχει να τους προσφέρει ένα πλήρως εξοπλισμένο εσωτερικό, μεγάλο χώρο φόρτωσης αλλά και ένα ιδιαίτερα περιορισμένο συνολικό κόστος χρήσης και συντήρησης χάρη στους αποδοτικούς και ολιγαρκείς σε καύσιμο κινητήρες του. 

Αντιμετωπίζοντας με…χαμόγελο τα ατελείωτα δρομολόγια
Προκειμένου να διατηρήσει τον οδηγό αλλά και τον συνοδηγό ξεκούραστους ακόμη και μετά από πολύωρα δρομολόγια, η Peugeot PRofessionnel έχει εξοπλίσει το Bipper με άνετα και αναπαυτικά καθίσματα που προσφέρουν καλή στήριξη του σώματος ενώ, πληρέστατος είναι και ο σχετικός εξοπλισμός, περιλαμβάνοντας όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες. 
Το μεγάλο εμβαδόν των γυάλινων επιφανειών, προσφέρει πολύ καλή ορατότητα στον οδηγό ενώ, εντός της καμπίνας, περιλαμβάνονται 12 διαφορετικοί χώροι αποθήκευσης για έγγραφα, τηλέφωνα, εργαλεία, προσωπικά αντικείμενα κ.ά. 
Φυσικά, από τον εξοπλισμό του Bipper δεν θα μπορούσαν να λείπουν και προηγμένες λύσεις σε ότι αφορά στον έλεγχο της οδικής του συμπεριφοράς, που αναλαμβάνουν να υποβοηθήσουν το έργο του οδηγού κάτω από όλες τις συνθήκες κίνησης και φορτίου. 

 Ωφέλιμος όγκος από 2,5 – 2,8 κ.μ. 
Το συνολικό μήκος του αμαξώματος του Bipper ανέρχεται στα 3.864 χλστ., το πλάτος στα 1.816 χλστ. και το ύψος στα 1.721 χλστ. με το μεταξόνιο να ανέρχεται στα 2.513 χλστ. αντίστοιχα. 
Παρά τις ιδιαίτερα περιορισμένες αυτές διαστάσεις, το γαλλικό Vanette είναι σε θέση να υποστηρίξει στο εσωτερικό του φορτία με όγκο από 2,5 – 2,8 κ.μ. αναλόγως της θέσης του διαχωριστικού και του καθίσματος του συνοδηγού. 
Το ωφέλιμο μήκος της καρότσας ορίζεται στα 1.523 χλστ. (έως στα 2.491 χλστ. χάρη στο σύστημα Multi-Flex), το πλάτος στα 1.473 χλστ. (1.046 χλστ. μεταξύ των θόλων) και το ύψος στα 1.205 χλστ. 
Τέλος, το ωφέλιμο φορτίο του ελαφρού επαγγελματικού της Peugeot Professionnel ανέρχεται έως στα 660 κιλά. 

Μέση κατανάλωση από 4,7λτ./100χλμ. 
Η μοναδική επιλογή στη γκάμα των μηχανικών συνόλων του Peugeot Bipper είναι ένας 1.300άρης HDi πετρελαιοκινητήρας που αποδίδει ισχύ 80 ίππων και καλύπτει τις προδιαγραφές της Euro6, εκπέμποντας περίπου 119 g CO2 ανά χιλιόμετρο. 
Εκτός αυτού, το εν λόγω μηχανικό σύνολο διακρίνεται για τα αυξημένα διαστήματα μεταξύ των service του και το χαμηλό κόστος συντήρησης. 

 

VANETTE - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ