Αρχής γενόμενης από το eJumpy που θα λανσαριστεί στην ΕΕ μέσα στο 2020, η Citroen θα λανσάρει τα ηλεκτροκίνητα «eBerlingo» και «eJumper» σταδιακά μέχρι το 2025.

  Citroen eBerlingo, eJumpy & eBoxer Πλήρως ηλεκτροκίνητη γκάμα έως το 2025

  Μέσα στην επόμενη 5ετία η γκάμα ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της Citroen αναμένεται να περιλαμβάνει και πλήρως ηλεκτροκίνητες εκδόσεις σε όλους τους εκπροσώπους της, σε συνδυασμό με την πληρέστατη γκάμα επιλογών ως προς τις διαστάσεις και τις δυνατότητες των οχημάτων, προκειμένου να καλύπτει απόλυτα όλο το φάσμα δραστηριοτήτων των πελατών της.
  Η αρχή θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2020 όταν και η εταιρεία θα λανσάρει στην ΕΕ την πλήρως ηλεκτροκίνητη έκδοση του Jumpy ενώ, αναμένεται να ακολουθήσει η αντίστοιχη έκδοση της νέας γενιάς του Berlingo από το 2021.
  Σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, το νέο Jumpy που βασίζεται στην πλατφόρμα «EMP2» της Citroen, θα είναι διαθέσιμο με δύο εκδοχές, ως προς την χωρητικότητα των μπαταριών του (50kWh ή 75kWh) που θα διασφαλίζουν αυτονομία έως 200χλμ. ή 300χλμ. αντίστοιχα (με βάση το πρότυπο «WLTP».
  Σύμφωνα με την εταιρεία, οι ηλεκτροκίνητες εκδόσεις του Jumpy θα διακρίνονται μεταξύ άλλων για την ευκολία χειρισμού τους (άμεσα διαθέσιμη ροπή και απουσία σχέσεων στο κιβώτιο ταχυτήτων), την ποιότητα κύλισης (απουσία θορύβου και κραδασμών λόγω της… απουσίας κινητήρα εσωτερικής καύσης), μηδενικές εκπομπές ρύπων, περιορισμένο κόστος χρήσης αλλά και αντίστοιχες μεταφορικές δυνατότητες σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις.

  ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

   

  ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Advertisement