Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το ηλεκτροκίνητο Fiat Ducato θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην ΕΕ μέσα στο 2020.

    Fiat Ducato Electric Με αυτονομία έως 360 χλμ.

    8.289 Επισκέψεις στο άρθρο (21/1/2020)

    Η αμιγώς ηλεκτροκίνητη «BEV» (Battery Electric Vehicle) έκδοση του Fiat Ducato έχει εξελιχθεί με τη συνεργασία πελατών της εταιρείας που συμμετείχαν στο πρόγραμμα διασφάλισης της μέγιστης αποδοτικότητας του, σε πραγματικές συνθήκες χρήσης.
    Βασικό χαρακτηριστικό του Ducato Electic που θα λανσαριστεί μέσα στο 2020, είναι πως διατίθεται σε εκδόσεις αμαξώματος με ωφέλιμο όγκο φόρτωσης από 10 – 17 κ.μ. και μέγιστο ωφέλιμο φορτίο έως και 1.950 κιλών, μια εξαιρετική επίδοση, σε σχέση με τα δεδομένα των εν λόγω εκδόσεων.
    Παράλληλα, αναλόγως της χωρητικότητας των μπαταριών του που εδράζονται κάτω από το δάπεδο του χώρου φόρτωσης, το Ducato Electric επιδεικνύει αυτονομία από 220 – 360 χλμ. με βάση το πρότυπο μέτρηση NEDC.
    Με τον ηλεκτροκινητήρα της εν λόγω έκδοσης να αποδίδει ισχύ 90 kW (περίπου 120 hp) και ροπή 280 Nm, το Ducato Electric θα είναι σε θέση να καλύψει απόλυτα περίπου το 25% των χρήσεων για τις οποίες προορίζονται στην παρούσα φάση και οι συμβατικές εκδόσεις του ιταλικού Μεγάλου Van, ενώ την ίδια στιγμή, η τοποθέτηση των μπαταριών κάτω από το δάπεδο, δεν επιφέρει τροποποιήσεις στον ωφέλιμο χώρο φόρτωσης, αλλά και την κατανομή των μαζών μεταξύ των δύο αξόνων.

    ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)