Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Opel Combo-e & Vivaro-e Αμφότερα σε μαζική παραγωγή μέχρι το 2021

8.313 Επισκέψεις στο άρθρο (21/1/2020)

Με βάση τα όσα έχει ανακοινώσει επίσημα μέχρι στιγμής η Opel, η νέα γενιά του Vivaro θα αποκτήσει και μια πλήρως ηλεκτροκίνητη έκδοση με την ονομασία «Vivaro-e», που θα ξεκινήσει την εμπορική της πορεία στις διάφορες αγορές της ΕΕ από το 2020.
Το εν λόγω μοντέλο θα είναι διαθέσιμο με δύο παραλλαγές ως προς την χωρητικότητα των μπαταριών του (50kWh ή 75kWh) που διασφαλίζουν μέγιστη αυτονομία από 200 – 300 χλμ. με βάση το πρότυπο υπολογισμού κατανάλωσης WLTP.
Το «Combo-e» θα είναι η αμέσως επόμενη –πλήρως ηλεκτροκίνητη- πρόταση της γκάμας των ελαφρών επαγγελματικών της Opel που θα λανσαριστεί στην ΕΕ, από το 2021 ενώ φυσικά θα ακολουθήσουν και οι επιβατικές εκδόσεις των μοντέλων «Combo Life» και «Zafira Life».
Σε σχετικές του δηλώσεις, ο διευθύνων σύμβουλος της Opel, Michael Lohscheller, ανέφερε πως: «… Όλα τα ελαφρά επαγγελματικά της Opel θα προσφέρονται σε ηλεκτροκίνητες εκδόσεις έως το 2024. Οι πελάτες μας θα μπορούν να επιλέξουν μια ηλεκτρική έκδοση τους π.χ. για τις διάφορες δραστηριότητες τους εντός της πόλης».

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)