Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Κατά τη διάρκεια της 67ης ΙΑΑ 2018, το F-Max της Ford Trucks απέσπασε το βραβείο για το «International Truck of the Year» του 2019.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά εκθέματα κατά τη διάρκεια της 67ης ΙΑΑ 2018 ήταν χωρίς αμφιβολία το πρωτότυπο «F-Vision» της Ford Trucks.

Ford Trucks: Στην κορυφή το νέο F-Max!

4.732 Επισκέψεις στο άρθρο (19/12/2018)

Μια από τις εταιρείες που… πρωταγωνίστησαν στην φετινή, 67η ΙΑΑ 2018, ήταν η Ford Trucks. Δεν θα μπορούσε φυσικά να γίνει αλλιώς καθώς, ο νέος τράκτορας της εταιρείας, το F-Max, απέσπασε κατά τη διάρκεια της έκθεσης και το βαρύτιμο βραβείο για το «International Truck of the Year 2019»!
 
Σημαντική επιτυχία για το νέο F-Max
Σύμφωνα πάντα και με τις δηλώσεις του κ. Haydar Yenigun, Γενικού Διευθυντή της Ford Otosan, το νέο F-Max διακρίνεται για την εξαιρετική αεροδυναμική της καμπίνας του, έχει να επιδείξει μειωμένη κατανάλωση καυσίμου κατά 6% σε σχέση με τον προκάτοχο του καθώς και μειώσεις της τάξης του 7% σε ότι αφορά στο κόστος συντήρησης. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με το σημαντικά μειωμένο Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας, τις πολλαπλές τεχνολογικές καινοτομίες, την άνεση και την ασφάλεια που προσφέρει στον οδηγό του, αποτέλεσαν τους βασικούς λόγους που πρώτευσε στις προτιμήσεις των μελών της κριτικής επιτροπής για το βραβείο του «International Truck of the Year 2019».
Παράλληλα, αξίζει να σημειώσουμε πως διαδικασία εξέλιξης του νέο F-Max διήρκεσε μια πενταετία κατά τη διάρκεια της οποίας διήνυσε περισσότερα από 5 εκ. χιλιόμετρα σε 11 διαφορετικές χώρες επί τεσσάρων ηπείρων.
Τέλος, πληροφοριακά αξίζει να αναφέρουμε πως εφοδιάζεται με έναν πετρελαιοκινητήρα Ecotorq, χωρητικότητας 12.740 κ.εκ. που αποδίδει ισχύ 500 ίππων και 2.500 Nm ροπής

Το αυτόνομο πρωτότυπο «F-Vision»
Παρά την βράβευση του F-Max με το «ITOTY 2019 Award», ένα ακόμη όχημα, αυτήν την φορά πρωτότυπο, ήταν αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις στο περίπτερο της Ford Trucks. Ο λόγος για το «F-Vision Future Truck», που έδωσε το παρόν στην φετινή ΙΑΑ ως μια ένδειξη του πως αντιλαμβάνεται η εταιρεία το μέλλον των μεταφορών. Με ελάχιστες πληροφορίες να έχουν γίνει γνωστές προς το παρόν για το εν λόγω όχημα, αξίζει να αναφέρουμε πως είναι ηλεκτροκίνητο και αυτόνομα κινούμενο, στο πλαίσιο των «Level 4» αυτόνομων φορτηγών οχημάτων, δηλαδή αυτών που θα μπορούν σε ορισμένες φάσεις να κινηθούν χωρίς την ανάγκη εμπλοκής του οδηγού στις διαδικασίες.