Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Mercedes-Benz Sprinter θα εξακολουθήσει να διατίθεται με διάφορες παραλλαγές αμαξώματος, σε περισσότερες από 1.700 εκδόσεις.

Η νέα εποχή των μεταφορών έφτασε!

18.576 Επισκέψεις στο άρθρο (14/5/2018)

Στο πλαίσιο πρόσκλησης της Mercedes-Benz, είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε στην Ολλανδία το νέο Sprinter για εκατοντάδες χιλιόμετρα και σας μεταφέρουμε τις πρώτες εντυπώσεις μας…

Όπως σας έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο –αναλυτικό- αφιέρωμα στη νέα γενιά του Mercedes-Benz Sprinter, ο κορυφαίος εκπρόσωπος της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας στον κλάδο των ελαφρών επαγγελματικών, έχει τροποποιηθεί άρδην σε σχέση με το παρελθόν του ενώ παράλληλα, φιλοδοξεί να αλλάξει ριζικά τις μεταφορές προϊόντων στην κατηγορία του σε σχέση με τα όσα γνωρίζαμε μέχρι στιγμής.
Η Mercedes-Benz έχει ανακοινώσει πολλαπλές από τις πτυχές των –μεγαλεπήβολων ομολογουμένων- σχεδίων της, στα οποία το νέο Sprinter κατέχει εξέχουσα θέση.
Ωστόσο, στις σελίδες που ακολουθούν, θα προσπαθήσουμε να εστιάσουμε πρωτίστως στην αίσθηση που αποκομίσαμε από τις μεταφορικές δυνατότητες του νέου μοντέλου, την οδική του συμπεριφορά και φυσικά, τις πολλαπλές αλλαγές που έχουν δρομολογηθεί στο εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών.
Όλα όσα δηλαδή θα ήθελε να γνωρίζει, εν τάχει, ο οδηγός του νέου Sprinter, λίγο πριν βρεθεί στο εσωτερικό του για το πρώτο του δρομολόγιο.

Το νέο Mercedes-Benz Sprinter με μια ματιά
- Με μεικτό βάρος από 3,0 – 5,5t. σε 1.700+ εκδόσεις!
- Μετάδοση της κίνησης στον εμπρός, τον πίσω ή και στους δύο άξονες
- Τρία μεταξόνια μήκους 3.250, 3.665 ή 4.325 χλστ.
- Κινητήρες με ισχύ 114, 143, 163 ή 190 ίππους και μέγιστη κατανάλωση από 6,8 λτ./100χλμ. (CO2: από 178 g/km)
- Εκδόσεις Van με όγκο φόρτωσης από 7,8 – 17,0κ.μ.
- Χώρος φόρτωσης με μήκος 2.732 – 4.810 χλστ.
- Μέγιστο ωφέλιμο φορτίο έως και 3,0t.
- Δυνατότητα μεταφοράς έως και 8 ευρωπαλετών