Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πολλαπλές κάμερες προβάλουν τα δεδομένα που συλλέγουν τόσο στον εσωτερικό καθρέπτη όσο και στην κεντρική οθόνη του συστήματος πολυμέσων.

Τα φωτιστικά σώματα του νέου Sprinter φέρουν ειδικές λυχνίες LED ενώ…

…νέο είναι και το σύστημα πλύσης του παρμπρίζ με τους υαλοκαθαρίστηρες να είναι αυτοί που πλέον φέρουν τα ακροφύσια για την εκτόξευση του υγρού.

Το σύστημα «Parking Package» αναλαμβάνει να διευκολύνει σημαντικά το έργο του οδηγού κατά την στάθμευση του οχήματος

Ειδικό σύστημα υποβοήθησης της στάθμευσης

18.568 Επισκέψεις στο άρθρο (14/5/2018)

Η διαδικασία οπισθοπορείας ή στάθμευσης με ένα όχημα της κατηγορίας του Sprinter δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο εύκολη χάρη σε ορισμένα νέα στοιχεία εξοπλισμού όπως το «Parking Package».
Χάρη στο ηλεκτρονικό σύστημα «Parking Assist» και την ειδική κάμερα οπισθοπορείας που προβάλει τις -360 μοιρών- ενδείξεις της στον εσωτερικό καθρέπτη και την κεντρική οθόνη του συστήματος πολυμέσων, ο οδηγός μπορεί να έχει ανά πάσα στιγμή την τέλεια εικόνα για τα όσα συμβαίνουν γύρω από το όχημα του, χάρη σε πολλαπλούς αισθητήρες και κάμερες περιμετρικά του οχήματος.
Παράλληλα τα συστήματα «Drive Away Assist» και «Blind Spot Assist» βοηθούν επικουρικά σε αυτόν τον τομέα.
Αντίστοιχα, ως σύστημα ενεργητικής ασφάλειας θα πρέπει να θεωρούνται οι νέοι υαλοκαθαριστήρες που φέρουν το σύστημα πλύσης των γυάλινων επιφανειών, ενσωματωμένο σε αυτούς όπως και οι λαμπτήρες LED που πλέον προσφέρονται για τα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα.
Καταλήγοντας, σε σχετική ανακοίνωση της, η Mercedes-Benz αναφέρει πως, όλες οι εκδόσεις του νέου Sprinter θα εφοδιάζονται με θερινά ελαστικά περιορισμένης αντίστασης κύλισης, σε μια προσπάθεια περαιτέρω μείωσης της μέσης κατανάλωσης καυσίμου.