Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Εντελώς νέος σχεδιαστικά και με εξαιρετική –όπως αποδεικνύεται – εργονομία και πρακτικότητα, ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου Sprinter.

Η οθόνη αφής των 10,25 ιντσών, κυριολεκτικά κλέβει τις εντυπώσεις με την ευχρηστία που προσφέρει στον οδηγό του νέου Sprinter.

Αντίστοιχα, μέσω του έγχρωμου πίνακα οργάνων, προβάλλονται άμεσα και κατανοητά πολλαπλές πληροφορίες στον οδηγό.

Το «όνειρο» του κάθε οδηγού

18.567 Επισκέψεις στο άρθρο (14/5/2018)

Από την πρώτη κιόλας επαφή με τον εσωτερικό διάκοσμο της νέας καμπίνας του Sprinter, o οδηγός αντιλαμβάνεται πως τα πάντα έχουν αλλάξει και μάλιστα προς το… καλύτερο.
Σημείο αναφοράς φυσικά στο εσωτερικό είναι η νέα –10,25 ιντσών- οθόνη αφής που εδράζεται στο πάνω – κεντρικό τμήμα της κεντρικής κονσόλας, μέσω της οποίας ο οδηγός έχει πρόσβαση σε μια ανεξάντλητη γκάμα δεδομένων. Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε πως, ο έλεγχος διάφορων λειτουργιών του οχήματος αλλά και του προηγμένου συστήματος πολυμέσων «Mercedes-Benz User Experience» (MBUΧ) μπορεί να γίνεται τόσο μέσω των πολυάριθμων χειριστηρίων που ενσωματώνονται στο τιμόνι, όσο και μέσω φωνητικών εντολών!
Χαρακτηριστικό της ευκολίας χειρισμού όλων των παραπάνω είναι το γεγονός ότι, αν ο οδηγός αναφωνήσει π.χ. «H δεξαμενή καυσίμου είναι άδεια», το σύστημα θα αναλάβει να του παράσχει τη θέση των πλησιέστερων πρατηρίων υγρών καυσίμου και άλλες σχετικές πληροφορίες, σε ελάχιστα δευτερόλεπτα!