Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η σωστή διαχείριση του στόλου οχημάτων μιας επιχείρησης, μειώνει σημαντικά το Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας καθενός εξ αυτών.

Στο προσεχές μέλλον, τα ηλεκτροκίνητα οχήματα θα προσφέρουν μείωση του Συνολικού Κόστος Χρήσης έως και 60% - 65% σε σχέση με τα αντίστοιχα πετρελαιοκίνητα

Στο μέλλον τα ηλεκτρικά οχήματα θα κυριαρχήσουν

4.211 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2018)

Σύμφωνα με διεθνείς μελέτες καθώς και τα αποτελέσματα των πιλοτικών δοκιμών (και όχι μόνο) σε πραγματικές συνθήκες χρήσης που έχουν διεξάγει έως σήμερα οι διεθνείς αυτοκινητοβιομηχανίες ελαφρών και βαρέων επαγγελματικών οχημάτων, τα ηλεκτροκίνητα οχήματα που π.χ. χρησιμοποιούνται για την μεταφορά προϊόντων εντός της πόλης, εμφανίζουν μειωμένο κόστος χρήσης σε σχέση με τα πετρελαιοκίνητα οχήματα, σε ποσοστό από 60% - 65%!
Σε αυτό το σημείο, μια απλή μαθηματική πράξη που θα αναφέρεται στο κόστος καυσίμου (τιμή λιανικής) και τα ετήσια διανυθέντα χιλιόμετρα που καλείται να διανύσει ένα ελαφρύ επαγγελματικό (πολλαπλάσια σε σχέση με ένα αντίστοιχο Ι.Χ. επιβατικό), είναι σε θέση να αποδείξει πως από το κόστος καυσίμου και μόνο, μια επιχείρηση μπορεί να εξοικονομήσει χιλιάδες ευρώ / έτος. Μάλιστα, τα νούμερα πολλαπλασιάζονται στην περίπτωση των βαρέων επαγγελματικών οχημάτων.
Με αυτό το δεδομένο, θεωρούμε πως καθίσταται σαφές γιατί το σύνολο σχεδόν των διεθνών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην κατασκευή επαγγελματικών οχημάτων, έχει ανακοινώσει πλάνο παρουσίασης ηλεκτροκίνητων εκπροσώπων του, μέσα στα προσεχή χρόνια.