Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Η τηλεματική στον κλάδο της Ενοικίασης Οχημάτων

Η τηλεματική στον κλάδο της Ενοικίασης Οχημάτων

Η τηλεματική στον κλάδο της Ενοικίασης Οχημάτων

  • Η τηλεματική στον κλάδο της Ενοικίασης Οχημάτων
  • Η τηλεματική στον κλάδο της Ενοικίασης Οχημάτων
  • Η τηλεματική στον κλάδο της Ενοικίασης Οχημάτων

Η τηλεματική στον κλάδο της Ενοικίασης Οχημάτων

2.308 Επισκέψεις στο άρθρο (14/6/2022)

Πλήρης έλεγχος του στόλου μέσα από μια μόνο εφαρμογή, την οποία σας προσφέρει η Skytrack.

Η γνώση της τρέχουσας τοποθεσίας, της κατάστασης και του ιστορικού διαδρομής του οχήματος είναι ζωτικής σημασίας για όλους τους παρόχους υπηρεσιών κοινής χρήσης αυτοκινήτων (carsharing) ή και ενοικίασης αυτοκινήτων.

Με την λύση που σας παρέχει η Skytrack μπορείτε να αποκτήσετε τον πλήρη έλεγχο του στόλου σας. Λάβετε ειδοποιήσειςγια πιθανές παραβιάσεις των οχημάτων και αποτρέψτε την κλοπή με απομακρυσμένη διαχείριση διακοπής κινητήρα αυτοκινήτου.

Παρακολουθείστε την οδηγική συμπεριφορά του οδηγού και τις περιοχές όπου κινούνται τα οχήματα.
 
Έμποροι Αυτοκινήτων
Τα τελευταία χρόνια, οι πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων έχουν γίνει σημαντική πηγή κέρδους για πολλούς αντιπροσώπους λόγω της μείωσης που καταγράφεται σε πωλήσεις νέων αυτοκινήτων. Με την χρήση της τηλεματικής οι έμποροι αυτοκινήτων που διαθέτουν οχήματα με δόσεις που η κυριότητα παραμένει σε αυτούς έως την εξόφλησή τους, έχουν την δυνατότητα να έχουν πλήρη εικόνα για τα αυτοκίνητα κάθε στιγμή αποφεύγοντας πιθανή απώλεια χρημάτων.
 
Ασφαλής Απενεργοποίηση Οχήματος
Η κλοπή μηχανοκίνητων οχημάτων είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα εγκλήματα παγκοσμίως. Με την εγκατάσταση μιας συσκευής gps tracker της Skytrack στο όχημα, έχετε την επιλογής της  απομακρυσμένης ασφαλούς διακοπής λειτουργίας κινητήρα (SECO - Sustainer Engine Cutoff). Η λειτουργία αυτή μπορεί όχι μόνο να αποτρέψει την κλοπή ενός οχήματος αλλά και να βοηθήσει στην ανάκτησή του εάν αυτό κλαπεί.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Λύση για τις Υπηρεσίες CarSharing
Οι υπηρεσίες car-sharing (κοινής χρήσης οχημάτων) που χρησιμοποιούνται από ιδιώτες, εταιρείες και δημόσιους οργανισμούς γνωρίζουν μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Οι λόγοι για τη χρήση τέτοιων υπηρεσιών είναι κυρίως η ευκολία που προσφέρουν σε ξαφνική ανάγκη για οχήματα,σε επαγγελματικά ταξίδια που προκύπτουν κ.λπ. Επίσης,«λύνουν τα χέρια» του πελάτη καθώς δεν χρειάζεται να τακτοποιήσει θέματα όπως ασφάλιση αυτοκινήτου, αλλαγή ελαστικών, συντήρηση ή πλύσιμο αυτοκινήτου.

Για την παροχή υπηρεσιών κοινής χρήσης αυτοκινήτου, είναι απαραίτητο να μπορείτε να ελέγχετε το κλείδωμα και το ξεκλείδωμα ενός αυτοκινήτου από απόσταση. Υπάρχει ανάγκη για λύση που να περιλαμβάνει συμβατότητα υλικού και λογισμικού. Πρέπει να λειτουργεί άψογα καθώς η ασφάλεια του αυτοκινήτου και η εξυπηρέτηση του πελάτη εξαρτώνται από αυτό.

Χρησιμοποιώντας την λύση της Skytrack έχετε τον απόλυτο έλεγχο του οχήματος ενώ παράλληλα λαμβάνετε τόσο σε πραγματικό χρόνο όσο και σε μορφή ιστορικού σημαντικά δεδομένα και συμβάντα που καταγράφηκαν.

Η Skytrack προσφέρει εξατομικευμένες και αξιόπιστες λύσεις σε κάθε ανάγκη των πελατών της. Για περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της Skytrack, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.skytrack.org ή καλέστε στα τηλέφωνα 210 2202603 και 2310 365067.
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »