Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Και του λιμανιού και του σαλονιού!

18.100 Επισκέψεις στο άρθρο (15/7/2019)

Μοιάζουν σαν πολυτελή επιβατικά μα αγοράζονται για σκληρή ή εκτός δρόμου, δουλειά ! 3 προτάσεις !

Παρά τις αναμφισβήτητες επιδόσεις των σύγχρονων Pick-Up σε τομείς όπως η ποιότητα κύλισης, η άνεση που απολαμβάνουν στο εσωτερικό τους έως και πέντε ενήλικοι επιβάτες, τα προηγμένα συστήματα πολυμέσων / συνδεσιμότητας κ.ο.κ., δεν παύουν να αποτελούν επαγγελματικά οχήματα.
Μάλιστα, έχουν εξελιχθεί όχι μόνο για να μεταφέρουν πάσης φύσεως φορτία αλλά και να το πράττουν κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες εκτός δρόμου κίνησης. Επομένως, εκεί ακριβώς είναι που πρέπει να εστιάζει κάποιος στην περίπτωση που επιθυμεί να αποκτήσει ένα ελαφρύ ημιφορτηγό, το οποίο σκοπεύει να υποβάλλει σε σκληρή χρήση.
Πόσο μεγάλο είναι το μήκος της καρότσας του; Πόσο μεγάλο είναι το πλάτος της; Πόσο ψηλά είναι τα πλευρικά της τοιχώματα; Πόσο απέχει το δάπεδο της από το έδαφος; Χωρά ή όχι αυτό το ένα επιπλέον τελάρο; Είναι τα σημεία πρόσδεσης του φορτίου εκεί που τα χρειάζομαι; Είναι επαρκές το πλάτος μεταξύ των θόλων;
Αυτά είναι τα ερωτήματα στα οποία προσπαθούμε να απαντήσουμε, για τρεις εκ των πιο χαρακτηριστικών προτάσεων της ελληνικής αγοράς των Pick-Up.
Τα συμπεράσματα δικά σας…