Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ξεκινά εκ νέου η παραγωγή οχημάτων από τη Volvo Trucks

3.422 Επισκέψεις στο άρθρο (11/5/2020)

Οι γραμμές παραγωγής της Volvo Trucks σε Σουηδία και Βέλγιο ξεκινούν σταδιακά εκ νέου τη λειτουργία τους, η οποία είχε διακοπεί από τα μέσα Μαρτίου.

Με βάση την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, οι κύριοι παράγοντες που θα επηρεάσουν την αύξηση της παραγωγής είναι φυσικά οι παραγγελίες, η λειτουργία των προμηθευτών και η τρέχουσα νομοθεσία για την κοινωνική απόσταση που αποσκοπεί στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.
Σε ότι αφορά στην ελληνική αγορά, οι πελάτες είχαν πρόσβαση σε όλα τα συνεργεία της εταιρείας ωστόσο, οι γραμμές παραγωγής της Volvo Trucks σταμάτησαν αναγκαστικά την παραγωγή τους στα μέσα Μαρτίου, όταν και διαταράχθηκε η παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα.
Από τη Δευτέρα, 27/4, η παραγωγή ξεκίνησε σταδιακά στα εργοστάσια της Σουηδίας και του Βελγίου, με την ασφάλεια των εργαζομένων να παραμένει προτεραιότητα.
Σε σχετικές του δηλώσεις, ο κ. Φίλιππος Μενάγιας, Διευθυντής Κλάδου Επαγγελματικών Οχημάτων και Μηχανημάτων του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, ανέφερε σχετικά πως: «Εν μέσω της πρωτοφανούς κρίσης, οι επαγγελματίες του κλάδου των μεταφορών, οι οδηγοί φορτηγών και οι τεχνικοί έχουν κάνει ηρωικές προσπάθειες και η δική μας δουλειά είναι να τους στηρίξουμε για να συνεχίσουν να κάνουν τη δική τους».