Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Εργασίες ξεκινούν σήμερα σε διάφορους κόμβους της Ολυμπίας Οδού για την εγκατάσταση του συστήματος αναλογικής χρέωσης των διοδίων.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ολυμπία Οδό

3.121 Επισκέψεις στο άρθρο (18/11/2019)

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορους κόμβους της Ολυμπίας Οδού θα ισχύσουν λόγω εργασιών που σχετίζονται με την τοποθέτηση του συστήματος αναλογικής χρέωσης των διοδίων.

Από σήμερα, Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, τίθενται σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους κόμβους Επιδαύρου, Ξυλοκάστρου και Καλαβρύτων, επί της Ολυμπίας Οδού, που κρίνονται απαραίτητες για την εκτέλεση εργασιών. Πιο συγκεκριμένα:
 
Στον κόμβο Επιδαύρου (χ.θ. 76,4)
Οι εργασίες για το νέο αναλογικό σύστημα διοδίων περιλαμβάνουν την ανέγερση μεταλλικών προβόλων στον κόμβο Επιδαύρου από τις 22:00 έως 06:00 (ξημερώματα Τρίτης, 19 Νοεμβρίου).
Στο διάστημα αυτό θα είναι κλειστές τόσο η έξοδος από Πάτρα όσο και η είσοδος προς Αθήνα και η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται μέσω της Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, του τοπικού δικτύου της περιοχής και των κόμβων Λουτρακίου (χ.θ. 75,6) και Αρχαίας Κορίνθου (86,0). Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ή τεχνικού προβλήματος, οι εργασίες θα υλοποιηθούν κατά αναλογία την επόμενη ημέρα.
 
Στον κόμβο Ξυλοκάστρου (χ.θ. 119,5)
Λόγω της εκτέλεσης εργασιών γεωτεχνικών διερευνήσεων στον κόμβο Ξυλοκάστρου, θα εφαρμοστεί ολιγόωρος αποκλεισμός της εισόδου προς Πάτρα (από 07:00 της Δευτέρας 18ης Νοεμβρίου έως 19:00 της Τρίτης 19ης Νοεμβρίου).
Η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται από τους κοντινούς κόμβους Κιάτου και Δερβενίου καθώς και από την Π.Ε.Ο.
 
Στον κόμβο Καλαβρύτων (χ.θ. 156,8)
Προκειμένου να εξασφαλιστεί ο απαραίτητος χώρος για την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών και εργασιών οδοστρωσίας στην περιοχή του εν λόγω κόμβου, από τη Δευτέρα, 18η Νοεμβρίου (06:00) έως την Κυριακή, 24η Νοεμβρίου (17:00), θα αποκλειστεί η είσοδος του κόμβου προς Πάτρα.
Η κυκλοφορία για το διάστημα αυτό θα εξυπηρετείται μέσω της Π.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών, το τοπικού δικτύου της περιοχής και του κόμβου Ανατολικού Αιγίου (χ.θ. 170,3).