Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τον Μάιο θα πραγματοποιηθεί το εμπορικό λανσάρισμα των νέων Renault Trafic Combi (φωτό) και SpaceClass. Οι παραγγελίες, ωστόσο, ξεκίνησαν ήδη.

Το Renault SpaceClass προσφέρεται στις εκδόσεις Signature που προορίζεται για «VIP» μετακινήσεις και στην πιο «περιπετειώδη» Escapade.

Λανσάρονται τα νέα Renault Trafic Combi & SpaceClass

5.051 Επισκέψεις στο άρθρο (23/3/2021)

Τα βιβλία παραγγελιών της για τα νέα Trafic Combi και SpaceClass άνοιξε η Renault, το εμπορικό λανσάρισμα των οποίων αναμένεται τον προσεχή Μάιο.

Ξεκινά η εμπορική καριέρα των σημαντικά ανανεωμένων επιβατικών εκδόσεων του Renault Trafic, των νέων Trafic Combi και SpaceClass. Τα 9θέσια μοντέλα διαθέτουν σημαντικά αναβαθμισμένη εξωτερική εμφάνιση και μια σειρά βελτιώσεων στο πολυχρηστικό, ευμετάβλητο εσωτερικό τους.
Σημειώνεται πως για τα δύο μοντέλα της γαλλικής μάρκας έχουμε μιλήσει αναλυτικά σε προηγούμενο θέμα μας, ενώ θα επιστρέψουμε σε αυτά μόλις η Renault δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά.
Μέχρι τότε σας υπενθυμίζουμε πως οι κυριότερες διαφορές από το παρελθόν συνοψίζονται στο νέο καπό, στην κάθετη γρίλια της μάσκας, στους καινούργιους προφυλακτήρες, στα LED φωτιστικά σώματα, στις νέας σχεδίασης ζάντες 17 ιντσών και στην ανανεωμένη χρωματική παλέτα.
Στο εσωτερικό του νέου επιβατικού Renault, έχει τοποθετεί νέο ταμπλό, νέας σχεδίασης και τροποιημένα χειριστήρια κλιματισμού. Η πρόσβαση στους αποθηκευτικούς χώρους συνολικού όγκου 86 λίτρων έχει βελτιωθεί, με αυτόν του χώρου αποσκευών να φτάνει μέχρι και τα 1,8 κ.μ. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται το σύστημα multimedia Renault EASY LINK, το οποίο συνεργάζεται με οθόνη αφής 8 ιντσών και προσφέρει τη δυνατότητα επαγωγικής φόρτισης των smartphone.
Αναβαθμισμένα είναι και τα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας, με τα νέα Trafic Combi και SpaceClass να προσφέρουν μεταξύ άλλων προσαρμοζόμενο cruise control, σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης, προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας και παρακολούθηση των «τυφλών» σημείων. Νέος είναι και ο εμπρόσθιος αερόσακος που καλύπτει δύο επιβάτες.
Αναφορικά με τη γκάμα των Euro 6D κινητήρων, συναντάμε τρία diesel σύνολα της Renault: Το νέο Blue dCi 110, το επίσης νέο Blue dCi 150 που «κέρδισε» 5 ίππους σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο και το Blue dCi 170. Όλοι οι κινητήρες φέρουν τεχνολογία Stop & Start, ενώ στα δύο ισχυρότερα υπάρχει η επιλογή για το 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, EDC.