Λίγο πριν την FOODTECH 2019» (+video)

Η FOODTECH 2019 προετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της το 3ήμερο 12-14 Οκτωβρίου με στόχο να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στον κλάδο της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών, σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο.

 
Με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων και σημαντικότερων επιχειρήσεων που παράγουν και εισάγουν προϊόντα και υπηρεσίες Τεχνολογίας και Εξοπλισμού στον κλάδο Τροφίμων και Ποτών, την τεράστια διαφημιστική προβολή, στοχευμένες δράσεις προσέλκυσης διεθνών αγοραστών και υψηλό οργανωτικό επίπεδο, η FOODTECH 2019 αναμένεται να αποτελέσει εκ νέου την κορυφαία έκθεση του κλάδου στη Ν.Α. Ευρώπη.
Ο μεγάλος αριθμός Ελλήνων και ξένων εκθετών, η τεράστια γκάμα και η υψηλή ποιότητα των εκθεμάτων τους, που καλύπτει όλη την αλυσίδα παραγωγής και συσκευασίας Τροφίμων & Ποτών, θα αναδείξουν την FOODTECH 2019 ως κομβικό σημείο συνάντησης και επενδυτικών επιλογών για τους ιδιοκτήτες και τα εξειδικευμένα στελέχη όλων των παραγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων του κλάδου.
 
Μια πραγματικά Διεθνής Έκθεση
Με γνώμονα πάντα την εξωστρέφεια, κινούνται όλες οι διαδικασίες προκειμένου η φετινή FOODTECH να αποτελέσει εκ νέου σημείο αναφοράς μέσα από τις καινοτομίες, τις εμπνεύσεις, την ενημέρωση και τις ευκαιρίες επενδύσεων που θα προσφέρει σε διεθνή κλίμακα.
Με 45 ξένους εκθέτες και 180 διεθνείς hosted buyers, θα αποτελέσει ένα εμπορικό forum που δεν περιορίζεται στα ελληνικά σύνορα αλλά και ένα κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός στη νότια πύλη της Ευρώπης.
 
Ένα μεγάλο «ραντεβού» για τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου
Οι κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο Τροφίμων & Ποτών έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους με τον τελικό αριθμό των εκθετών να υπολογίζεται πως θα ανέλθει στους 220.
Μεταξύ τους αξίζει να σημειώσουμε σημαντικές ελληνικές επιχειρήσεις όπως οι: ΑΒΕΝΚΟ, ΑΓΓΙΔΗΣ σ. – A.M.S. PACK, ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ, ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΓΚΑΤΖΕΛΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΥΙΟΙ, ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΠΑΣΤΙΚΑ, ΜΑΚΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΣΑΜΠΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ, ΤΡΑΚΑΛΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΥΔΑΤΩΡ, ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ, ACMON GROUP, ALFA COOL HELLAS, ΕΝΚΟ PLASTICS, KAPELIS PACKAGING, HELLAS DIGITAL HELLAS PACK, METROTECH, MULTIVAC HELLAS κ.ά.
Αναλυτικά, μπορείτε να βρείτε την Λίστα Εκθετών της FOODTECH 2019 εδώ
 

 

ΑΓΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ