Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο εσωτερικός διάκοσμος του διακρίνεται για τις έντονες καμπύλες γραμμές ενώ, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην ποιότητα των υλικών.

    Νέα καμπίνα με περισσότερους χώρους και αυξημένο επίπεδο άνεσης

    4.877 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2018)

    Αναβαθμισμένος είναι και ο εσωτερικός διάκοσμος με την εταιρεία να ανακοινώνει πως έχει βελτιωθεί σημαντικά η ηχομόνωση (-5db σε σχέση με την προηγούμενη γενιά).
    Οι έντονες καμπύλες γραμμές αποτελούν το βασικό μοτίβο πάνω στο οποίο έχει βασιστεί τη σχεδίαση τόσο του ταμπλό όσο και της κεντρικής κονσόλας ενώ, το πρώτο στοιχείο που αντιλαμβάνεται ο οδηγός του  οχήματος είναι ο πλήρως ανανεωμένος πίνακας οργάνων που έχει να επιδείξει μια νέα –έγχρωμη- οθόνη πολλαπλών ενδείξεων μεταξύ  του ταχύμετρου και του στροφόμετρου.
    Μεταξύ των πληροφοριών που παρέχονται στον οδηγό είναι και οι ενδείξεις του συστήματος «GSI» (Gear Shift Indicator) για τις εκδόσεις με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, που ουσιαστικά αφορούν στην επιλεγμένη σχέση ταχύτητας στη δεδομένη στιγμή καθώς και την –τυχόν- προτεινόμενη που θα μπορούσε να επιλεγεί από τον οδηγό προκειμένου να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την απόδοση του κινητήρα ή να μειώσει τη κατανάλωση καυσίμου.
    Χωρίς ουσιαστικά να έχουν μεταβληθεί οι διαστάσεις της καμπίνας των επιβατών σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, η Isuzu έχει βελτιώσει τη δομή και τη σχεδίαση των καθισμάτων σε όλες τις θέσεις, προκειμένου να αναβαθμιστεί η άνεση που προσφέρουν.