Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μες της πόλης τα στενά με το σταγονόμετρο!

4.261 Επισκέψεις στο άρθρο (9/10/2018)

Σας παρουσιάζουμε τα κορυφαία ως προς την κατανάλωση για αστικό κύκλο κίνησης, Mini-Vanettes που είναι διαθέσιμα στην παρούσα φάση στην ελληνική αγορά ελαφρών επαγγελματικών.

Ηκατηγορία των Mini-Vanettes αφορά σε εκείνα τα οχήματα που αποτελούν ουσιαστικά διασκευές των 3θυρων ή 5θυρων εκδόσεων των αντίστοιχων επιβατικών μοντέλων, στα οποία έχει αφαιρεθεί η πίσω σειρά καθισμάτων, προκειμένου να διασφαλιστεί ένας μεγάλος σε διαστάσεις και εύκολα προσβάσιμος χώρος φόρτωσης.
Για όσους βιάζονται να… λοιδορήσουν ωστόσο τις μεταφορικές τους δυνατότητες, αξίζει απλώς να αναφέρουμε πως ο ωφέλιμος όγκος του χώρου φόρτωσης που προσφέρουν τα Mini-Vanettes κυμαίνεται από τα 896 – 1.200 λίτρα ενώ, την ίδια στιγμή το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο που μπορούν να μεταφέρουν ορίζεται αντίστοιχα από τα 330 – 510 κιλά!
Πέραν όμως των μεταφορικών τους δυνατοτήτων, τα Mini-Vanettes εφοδιάζονται με «ολιγαρκείς» σε καύσιμο κινητήρες, οι οποίοι συμβάλλουν στην διατήρηση του κόστους χρήσης τους (κόστος καυσίμων) σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα, με ανάλογα οφέλη για τον ιδιοκτήτη τους.
Δεδομένης λοιπόν της –κατά βάση- κίνησης τους εντός της πόλης, συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις βέλτιστες επιδόσεις των εκπροσώπων της κατηγορίας, σε ότι αφορά στην κατανάλωση για αστικό κύκλο κίνησης, και μάλιστα σε όλες τις διαφορετικές κατηγορίες καυσίμων (πετρέλαιο, βενζίνη ή/και φυσικό αέριο).