Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μικρά στο μάτι και μόνο

5.302 Επισκέψεις στο άρθρο (19/12/2018)

Οι εκπρόσωποι της κατηγορίας των Vanettes αποτελούν τα κατΆ εξοχήν επαγγελματικά οχήματα πόλης, δεδομένου ότι προσφέρουν μια εξαιρετική αναλογία συνολικού μήκους αμαξώματος / ωφέλιμου μήκους χώρου φόρτωσης. Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις των τριών μοντέλων που παρουσιάζουμε.

Τα καθημερινά δρομολόγια εντός της πόλης για την μεταφορά προϊόντων πάσης φύσεως, επηρεάζονται σημαντικά τόσο από το κυκλοφοριακό φόρτο, όσο και από τις –ελλιπείς- θέσεις στάθμευσης.
Αυτό το δεδομένο έχει ως αποτέλεσμα το σημαντικό χάσιμο χρόνου για μια επιχείρηση.
Αντίστροφα, ένα όχημα που θα είναι αρκετά ευέλικτο λόγω των περιορισμένων διαστάσεων του εντός της πόλης, ενδεχομένως να μην προσφέρει τον απαιτούμενο σε διαστάσεις χώρο φόρτωσης, γεγονός που μπορεί να αυξήσει τον αριθμό των δρομολογίων που απαιτούνται για την μεταφορά συγκεκριμένων φορτίων, στοιχείο που επίσης επηρεάζει αρνητικά το κόστος λειτουργίας μιας επιχείρησης (εργατοώρες, κόστος καυσίμου κ.ο.κ.).
Σημαντικές λύσεις στα προαναφερθέντα προβλήματα έρχονται να προσφέρουν οι εκπρόσωποι της κατηγορίας των Vanettes χάρη στην ιδιομορφία του –ενός όγκου- αμαξώματος τους.
Συγκεκριμένα, με το μήκος του αμαξώματος τους να μην υπερβαίνει τα 5,0μ., τα εν λόγω ελαφρά επαγγελματικά προσφέρουν χώρο φόρτωσης με μήκος ακόμη και άνω του 1,8μ. Μάλιστα, χάρη σε νέου τύπου λύσεις που προβλέπουν τη δυνατότητα αναδίπλωσης του καθίσματος του συνοδηγού και του διαχωριστικού της καμπίνας των επιβατών από τον χώρο φόρτωσης, επιτρέπουν (έστω και ευκαιριακά) στον ιδιοκτήτη τους να μεταφέρει φορτία (π.χ. σωλήνες, σκάλες κ.ο.κ.) με μήκος έως και 3,4μ.
Προκειμένου να κατανοήσουμε καλύτερα τα οφέλη που προσφέρουν τα Vanette στον σύγχρονο επαγγελματία, σας παρουσιάζουμε τρεις από τις χαρακτηριστικότερες –και διαχρονικές- προτάσεις της ελληνικής αγοράς.