Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Iveco παρουσίασε τον διάδοχο του Stralis για τον κλάδο των διεθνών μεταφορών που θα φέρει την ονομασία «S-Way».

Ένα από τα βασικότερα γνωρίσματα του νέου Iveco S-Way είναι η εντελώς νέα καμπίνα, που διασφαλίζει μεταξύ άλλων μείωση της κατανάλωσης κατά 4%.

Παράλληλα, εντελώς νέο είναι και το περιβάλλον εργασίας για τον οδηγό που συνδυάζεται με προηγμένες τεχνολογικές καινοτομίες σε όλους τους τομείς.

Νέα εποχή «S-WAY» για την Iveco (+video)

9.646 Επισκέψεις στο άρθρο (3/7/2019)

Η Iveco παρουσίασε και επίσημα στη Μαδρίτη το νέο φορτηγό μεγάλων αποστάσεων, τον διάδοχο του Stralis, με την ονομασία «S-Way» που τροποποιείται σημαντικά σε σχέση με τα όσα γνωρίζαμε έως τώρα.

Το Iveco S-Way είναι ο νέος εκπρόσωπος της ιταλικής εταιρείας κατασκευής βαρέων επαγγελματικών οχημάτων που προορίζεται για χρήση στις μεταφορές μεγάλων αποστάσεων (διεθνή δρομολόγια κ.ο.κ.) και υιοθετεί ένα πλήρες πακέτο νέων χαρακτηριστικών χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε την εντελώς νέα σχεδίαση της καμπίνας (μέσα έξω).
Παράλληλα, με την παρουσίαση του νέου S-Way, η Iveco Trucks εγκαινιάζει τη νέα σειρά βαρέων επαγγελματικών οχημάτων της με την ονομασία «Way».
Μια από τις βασικότερες διαφορές του S-Way σε σχέση με το Stralis που αντικαθιστά στη γκάμα της Iveco είναι φυσικά η σχεδίαση της καμπίνας που έχει εξελιχθεί από… λευκό χαρτί.
Βασικό γνώρισμα της αποτελεί το γεγονός ότι ουσιαστικά έχει δομηθεί γύρω από τον οδηγό προκειμένου να καλύπτει απόλυτα τις ολοένα και πιο μεγάλες απαιτήσεις του κλάδου των μεταφορών, προσφέροντας πλήρη «συνδεσιμότητα», και κορυφαίο επίπεδο άνεσης – ασφάλειας. Παράλληλα, η δομή της έχει εξελιχθεί με βάση τις προδιαγραφές του ευρωπαϊκού πρωτοκόλλου ECE R29.03, αναφορικά με την αντοχή της ακόμη και στις πιο ακραίες περιπτώσεις ατυχημάτων ενώ προσφέρει σαφέστατα αναβαθμισμένο περιμετρικό οπτικό πεδίο στον οδηγό.
Παράλληλα, εκτός από τις στοχευμένες επεμβάσεις στη δομή της προκειμένου να μειώνεται σημαντικά το κόστος συντήρησης και επισκευής, η νέα σχεδίαση της καμπίνας του S-Way έχει επιφέρει μείωση του αεροδυναμικού συντελεστή, με αποτέλεσμα την μείωση της μέσης κατανάλωσης κατά 4%, γεγονός που βελτιώνει περαιτέρω το ιδιαίτερα χαμηλό Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας του οχήματος.
 
Ένα 100% «συνδεδεμένο» φορτηγό
Χάρη στη συνεργασία της με την Microsoft, η Iveco έχει να προσφέρει το νέο πακέτο «Connectivity Box» με το S-Way, γεγονός που επιτρέπει την πλήρη συνδεσιμότητα του οχήματος καθώς είναι πλέον σε θέση να συλλέγει, αναλύει και ανταλλάσει έναν τεράστιο όγκο δεδομένων σε πραγματικό χρόνο.
Ο ιδιοκτήτης, ο διαχειριστής στόλου αλλά και ο οδηγός του νέου S-Way θα μπορούν ανά πάσα στιγμή να συνδεθούν μέσω υπολογιστή, tablet ή κινητού τηλεφώνου να διάφορα δεδομένα, από το portal «MyIVECO» ή μέσω εφαρμογών όπως η «MyIVECO EASY Way App», διασφαλίζοντας την βέλτιστη διαχείριση των δρομολογίων, της συντήρησης και πολλών ακόμη διαδικασιών που απαιτούνται πλέον από τον κλάδο των μεταφορών.
Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως για τον κλάδο των μεταφορών μεγάλων αποστάσεων, το Iveco S-Way θα είναι διαθέσιμο και στις εκδόσεις «Natural Power» που εφοδιάζονται με κινητήρα ισχύος 460 ίππων με καύσιμο το υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG) που επιδεικνύουν αυτονομία έως και 1.600 χλμ.
Περισσότερα για το νέο Iveco S-Way σύντομα ωστόσο μέχρι τότε μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση γιΆ αυτό στο εξαιρετικό video που παρουσίασε η εταιρεία.