Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μια από τις νέες προδιαγραφές που υιοθετεί το Tourismo είναι ο νυχτερινός φωτισμός με λυχνίες LEDs.

Αναλόγως της έκδοσης του, το νέο Tourismo θα είναι σε θέση να προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας σε έως και 59+1+1 επιβάτες, με εξαιρετικές και πολυάριθμες επιλογές ως τα υλικά και τους χρωματισμούς των επενδύσεων σε όλες τις επιφάνειες.

Ειδικής μνείας χρίζουν τα καθίσματα της νέας σειράς «Softline» για το κορυφαίο επίπεδο άνεσης που προσφέρουν.

Αναλόγως της έκδοσης, ο ωφέλιμος όγκος του χώρου για τις αποσκευές κυμαίνεται από τα 8,3 – 12,1 κ.μ.

… στον προαιρετικό εξοπλισμό του οχήματος μπορούν να υιοθετηθούν ακόμη και οι πιο προηγμένες τεχνολογίες λύσεις όπως π.χ. οι θύρες USB για όλες τις θέσεις.

Παράλληλα, προσφέρονται νέοι τύποι κουζίνας που έχουν εξελιχθεί ειδικά για το νέο Tourismo ενώ…

¶νεση και χώροι στον υπερθετικό βαθμό

21.591 Επισκέψεις στο άρθρο (1/6/2021)

Oι φαρδιές είσοδοι στο εσωτερικό του νέου Tourismo οδηγούν στον κεντρικό διάδρομο για τον χώρο των επιβατών, το δάπεδο του οποίου απέχει 1.370 χλστ. από το έδαφος. Παράλληλα όμως, το ωφέλιμο εσωτερικό ύψος έχει ανέλθει στα 2.014 χλστ. γεγονός που διασφαλίζει την άνετη είσοδο και έξοδο ακόμη και ιδιαίτερα υψηλόσωμων ατόμων.
Όπως είναι φυσικό, όλοι οι επιβάτες έχουν στη διάθεση του πολλαπλές παροχές καθώς και μεγάλους αποθηκευτικού χώρους στην οροφή ενώ, εντυπωσιακή σε έκταση είναι η… παλέτα των σχεδίων, των υλικών αλλά και των χρωματισμών αυτών, που ο υποψήφιος ιδιοκτήτης μπορεί να επιλέξει για τις επενδύσεις των καθισμάτων και των λοιπών επιφανειών στο εσωτερικό του οχήματος.
Παράλληλα, πολλαπλές είναι επιλογές ως προς τον τύπο των καθισμάτων (από τις βασικές εκδόσεις «Travel Star Eco» έως την κορυφαία «Luxline»), ενώ αξίζει να αναφέρουμε στα νέα καθίσματα «Softline» που προσφέρουν επίπεδο άνεσης, εφάμιλλο με αυτό πολυτελών επιβατικών οχημάτων.
Φυσικά, το νέο Tourismo δεν θα μπορούσε παρά να προσφέρεται και διάφορες –αποκλειστικές- λύσεις αναφορικά με την τουαλέτα, την κουκέτα του οδηγού ή την κουζίνα ενώ αναλόγως της έκδοσης του αμαξώματος και την ύπαρξη των παραπάνω στοιχείων, ο χώρος για τις αποσκευές είναι χωρητικότητας από 8,3 – 12,1κ.μ., μια παράμετρος που ευνοείται και από την αύξηση του ύψους του πλαισίου του οχήματος κατά 4 εκ.
Φυσικά, περιττεύει να αναφερθούμε στις ανεξάντλητες και καινοτόμες λύσεις που η Mercedes-Benz προσφέρει αναφορικά με τα συστήματα πολυμέσων του νέου Tourismo ενώ την ίδια στιγμή, το σύστημα κλιματισμού έχει απόδοση από 32 – 39 kW.

 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)