ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ
Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το πρωτότυπο Fiat Ducato 4x4 Expedition αποτελεί ένα εξαιρετικά ευέλικτο και πολυδύναμο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο.

Πέραν της δυναμικής του σχεδίασης και της εξαιρετικής οδικής του συμπεριφοράς, το νέο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο της ιταλικής εταιρείας…

… είναι σε θέση να καλύψει με άνεση ακόμη και τις πιο απαιτητικές εξορμήσείς χωρίς να θέτει περιορισμούς ως προς τον τύπο της διαδρομής που θα ακολουθηθεί.

Παράλληλα, ο εσωτερικός του διάκοσμος διακρίνεται για τις προηγμένες λύσεις και την κορυφαία ποιότητα των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί.

Χαρακτηριστική είναι η ύπαρξη ενός προηγμένου συστήματος πολυμέσων που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και δύο αναδιπλούμενες οθόνες…

… ενώ οι χώροι επαρκούν για την άνετη κατάκλιση των επιβατών του οχήματος, ανεξάρτητα από το οδικό δίκτυο και τις καιρικές συνθήκες.

Τέλος, ο εξοπλισμός του δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις ανέσεις που προσφέρει ένα μικρό διαμέρισμα.

Νέο Fiat Ducato 4x4 Expedition Camper Van

8.849 Επισκέψεις στο άρθρο (28/8/2015)

Ένα εντυπωσιακό νέο μοντέλο αυτοκινούμενου τροχόσπιτου, βασισμένου στο νέο Ducato, παρουσιάζει η Fiat στο Caravan Salon 2015 του Ντίσελντορφ που διεξάγεται από 29/8 – 6/9.

Το εντυπωσιακό αυτό πρωτότυπο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο της Fiat που θα παρουσιαστεί στο Διεθνές Σαλόνι του Ντίσελντορφ, βασίζεται στο πλαίσιο και μηχανικά μέρη του νέου Ducato στην έκδοση με μακρύ πρόβολο και υψηλή οροφή.

Το εν λόγω πρωτότυπο με την ονομασία «Fiat Ducato 4x4 Expedition Show Camper Van» αποτελεί προϊόν συνεργασίας της Fiat με την εταιρεία Tecnoform σε ότι αφορά στη σχεδίαση του εσωτερικού και των επίπλων, με την εταιρεία Dangel σε ότι αφορά στο σύστημα 4κίνησης και με την εταιρεία Olmedo σε ότι αφορά στις τροποποιήσεις του αμαξώματος.

Έχοντας να επιδείξει ένα εξαιρετικά υψηλό μερίδιο αγοράς στον κλάδο των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο όπου διατηρεί με άνεση τα πρωτεία στους προμηθευτές οχημάτων ως βάση για τα εν μοντέλα, η Fiat παρουσιάζει το νέο Ducato 4x4 Expedition που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όσους αναζητούν ένα όχημα με εξαιρετικές εκτός δρόμου ικανότητες, το οποίο παράλληλα προσφέρει ένα εξαιρετικό περιβάλλον στο εσωτερικό του όπου τις εντυπώσεις κερδίζει το ιδιαίτερα μεγάλο ωφέλιμο ύψος.

Παράλληλα, σύμφωνα με τους υπεύθυνους της ιταλικής εταιρείας, το εν λόγω πρωτότυπο διατηρεί μια ιδιαίτερα καλή οδική συμπεριφορά και ένα υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας.

Την κίνηση του Fiat Ducato 4x4 Expedition αναλαμβάνει ένας πετρελαιοκινητήρας 2,3λτ. της τελευταίας γενιάς MultiJet II που αποδίδει ισχύ 150 ίππων.

Παράλληλα, ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του εν λόγω κινητήρα είναι πως στην οροφή του οχήματος έχει δημιουργηθεί ένας ειδικός χώρος (2,5μ. από το έδαφος) όπου οι επιβάτες του 4κίνητου αυτοκινούμενου τροχόσπιτου μπορούν να… χαλαρώσουν κατά τη διάρκεια των εξορμήσεων τους.

Όπως είναι φυσικό, ο εσωτερικός διάκοσμος του εν λόγω –πρωτότυπου- αυτοκινούμενου τροχόσπιτου διακρίνεται για την εξαιρετική χωροταξική διαρρύθμιση και την απαράμιλλη ποιότητα των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί. Η εταιρεία Tecnoform που έχει επιμεληθεί το εν λόγω κομμάτι έχει προσφέρει κορυφαίες λύσεις όπως κρυφός φωτισμός με λυχνίες LEDs, προηγμένο σύστημα πολυμέσων με πολλαπλά ηχεία σε διάφορα σημεία του οχήματος, δύο αναδιπλούμενες οθόνες κ.ο.κ.

Περισσότερες πληροφορίες για τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα και τις λύσεις που προσφέρει η ιταλική εταιρεία, μπορείτε να βρείτε στο www.fiatcamper.com