Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Live από Βερολίνο: Νέο Mercedes-Benz Actros (+video)

4.255 Επισκέψεις στο άρθρο (6/9/2018)

Η Mercedes-Benz παρουσίασε το νέο Actros με σύστημα Active Drive Assist για μερικώς αυτόνομη οδήγηση σε εκδήλωση στο Βερολίνο και εμείς, καλεσμένοι της εταιρείας, ήμασταν παρόντες στην πρεμιέρα.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Actros έλαβε χώρα πριν λίγες ώρες στο Βερολίνο, όπου και αποκαλύφθηκαν όλες οι πληροφορίες για το δημοφιλές φορτηγό της γερμανικής μάρκας. Εμείς, καλεσμένοι της εταιρείας βρεθήκαμε εκεί για την παρουσίαση, ανανεώνοντας ωστόσο το ραντεβού μας με το Actros για την επερχόμενη IAA 2018.

Συνοπτικά αναφέρουμε πως η νέα γενιά του Actros εφοδιάζεται με σύστημα Active Drive Assist για μερικώς αυτόνομη οδήγηση που μπορεί να φρενάρει, να επιταχύνει και να στρίψει το όχημα ανεξαρτήτως ταχύτητας. Επιπλέον, γίνεται η πρώτη σειρά φορτηγών ευρείας παραγωγής που υιοθετεί κάμερες στη θέση των πλευρικών καθρεπτών, με την απεικόνιση να περνά σε οθόνη εντός της καμπίνας.

Περισσότερες, αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στο νέο τεύχος του περιοδικού AutoΤρίτη Επαγγελματικά. Μέχρι τότε μπορείτε να δείτε το live streaming video από την ώρα της παρουσίασης: