Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μέσα στο 2022, η Ford αναμένεται να παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο Pick-Up, μικρότερο σε διαστάσεις από το Ranger, σε συνεργασία με την Volkswagen.

Νέο πιο μικρό Pick-Up από τη Ford!

10.526 Επισκέψεις στο άρθρο (23/1/2019)

Σύμφωνα με δηλώσεις υψηλά ιστάμενων στο στρατόπεδο της Ford, η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει μέσα στο 2022, ένα νέο –μικρότερο από το Ranger- Pikc-Up, σε συνεργασία με τη Volkswagen.

Με τις Ford και Volkswagen να έχουν ήδη ανακοινώσει επίσημα ένα στρατηγικό πλάνο συνεργασίας στην εξέλιξη νέων ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, δεν πρέπει να προκαλούν έκπληξη οι πρόσφατες δηλώσεις του κ. Jim Farley, επικεφαλής της Ford για τις διεθνείς αγορές, που ανέφερε πως θα πρέπει να περιμένουμε νέα μοντέλα από την εταιρεία μέσα στην επόμενη πενταετία.
Συγκεκριμένα, ανέφερε πως η εταιρεία θα παρουσιάσει ένα νέο –παγκόσμιο Pick-Up μέσα στο 2022, για το οποίο οι φήμες στο διαδίκτυο αναφέρουν πως θα είναι μικρότερο σε διαστάσεις από το υπάρχον Ranger (και φυσικά το F-150) καθώς θα βασίζεται είτε στην πλατφόρμα του νέου Focus, είτε σε πλατφόρμα της Volkswagen.
Σε κάθε περίπτωση, το σίγουρο είναι πως με την προσθήκη νέων μοντέλων στην γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών τους οχημάτων, τόσο η Ford όσο και η Volkswagen, ευελπιστούν να καλύψουν καλύτερα τις ανάγκες των πελατών τους σε διάφορες αγορές ανά τον πλανήτη επομένως, μετά το μεγάλο (F-150) και το μεσαίο (Ranger) Pick-Up που διαθέτει στη γκάμα της η Ford, ένα μικρό Pick-Up ίσως να αποτελεί μια ιδανική επιλογή, χωρίς φυσικά να γνωρίζουμε προς το παρόν αν και πότε θα λανσαριστεί ένα τέτοιο όχημα και στις διάφορες αγορές της ΕΕ, όπως η Ελλάδα.