Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Υπεύθυνη για την κατασκευή του TGE Coach είναι η εταιρεία Altas από τη Λιθουανία ενώ…

… για όσους ενδιαφέρονται είναι διαθέσιμη επιλογή αερανάρτησης που αναβαθμίζει σημαντική την ποιότητα κύλισης.

Ο χώρος για τις αποσκευές είναι συνολικού όγκου 1.700 λτ. ενώ…

… υψηλό είναι το επίπεδο άνεσης και ποιότητας κατασκευής των εσωτερικό του οχήματος όπου, μπορούν να φιλοξενηθούν έως και 16 επιβάτες.

Ο κάθε επιβάτης έχει στη διάθεση του πολλαπλές παροχές όπως π.χ. θύρα USB ενώ…

… πλήθος επικουρικών ηλεκτρονικών συστημάτων διευκολύνουν το έργο του οδηγού και αυξάνουν την ασφάλεια των επιβατών.

Νέο πολυτελές MAN TGE Coach 16 θέσεων!

5.470 Επισκέψεις στο άρθρο (13/11/2020)

Με μήκος 7,4μ. και ύψος 2,62μ. το νέο MAN TGE Coach των 16 θέσεων, προσφέρει ανέσεις που συναντά κανείς σε σημαντικά μεγαλύτερα λεωφορεία!

Η MAN Truck & Bus παρουσιάζει το TGE Coach, το νέο μοντέλο που συμπληρώνει τη γκάμα των mini-bus εκδόσεων του van της, που αποτελείται ακόμα από τα TGE City και TGE Intercity. Εξοπλίζεται με τον γνωστό diesel κινητήρα των 2,0 λίτρων, στην ισχυρότερη εκδοχή των 177 ίππων (ροπή 410 Nm), ο οποίος συνεργάζεται με 6άρι μηχανικό κιβώτιο και εναλλακτικά με το 8τάχυτο αυτόματο της εταιρείας.
Η ΜΑΝ προσφέρει πλήθος επιλογών διαμόρφωσης του εσωτερικού, με τους 16 επιβάτες να έχουν στη διάθεσή τους ανέσεις που συνήθως απαντώνται στα κανονικά πούλμαν. Υπάρχουν προσωπικές θύρες USB και ατομικά χειριστήρια οροφής, όπου έχουν τοποθετηθεί και τα συνήθη ράφια χειραποσκευών, με τον χώρο αποσκευών που βρίσκεται πίσω να έχει χωρητικότητα 1.700 λίτρων. Υπάρχουν δύο επιλογές σε διάκοσμο, αλλά και δύο διαφορετικές δερμάτινες επενδύσεις καθισμάτων, με αυτό που βρίσκεται πίσω από την μπροστά πόρτα, να μπορεί να εξοπλιστεί με μικρόφωνο. Αναμενόμενα, δίνεται η δυνατότητα τοποθέτησης συστήματος WiFi, όπως και ενός μικρού ψυγείο στο εμπρόσθιο τμήμα του οχήματος.
Εκτός από την άνεση, ιδιαίτερα προσεγμένη είναι και η ασφάλεια των επιβατών, καθώς στον στάνταρ και προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται γύρω στις 20 τεχνολογικές εφαρμογές, οι οποίες βοηθούν σημαντικά και τον οδηγό στη δουλειά του. Ανάμεσά τους συναντάμε τα εξής: ηλεκτρονική υποβοήθηση στάθμευσης με πλευρική προστασία, προηγμένη κάμερα οπισθοπορείας, Adaptive Cruise Control (ACC), πέδηση έκτακτης ανάγκης, Active Lane Assist, αναγνώριση οδικών σημάνσεων, Side Wall Protection Assist και σύστημα αναγνώρισης της κούρασης του οδηγού.