ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ
Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Volvo Trucks προσφέρει στους πελάτες της μια νέα λειτουργία εντοπισμού του οχήματος τους σε πραγματικό χρόνο με την ονομασία «Positioning+».

Νέο σύστημα εντοπισμού από τη Volvo Trucks

1.701 Επισκέψεις στο άρθρο (18/6/2015)

Με το νέο σύστημα διαχείρισης στόλου και εντοπισμού οχημάτων «Positioning+», η Volvo Trucks επιτρέπει στους διαχειριστές να γνωρίζουν λεπτό – λεπτό την ακριβή θέση των οχημάτων τους.

Με τη νέα λειτουργία «Positioning+», η Volvo Trucks επιτρέπει στους διαχειριστές ενός στόλου οχημάτων ή ακόμη και στον ιδιοκτήτη ενός μεμονωμένου οχήματος, να γνωρίζει σε πραγματικό χρόνο που ακριβώς βρίσκεται.

Η εν λόγω λειτουργία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και σημαντική σε αρκετές περιπτώσεις μεταφοράς προϊόντων με υψηλή αξία (π.χ. χρηματαποστολές) ή σε περιπτώσεις όπου το φορτίο είναι ιδιαίτερα ευπαθές.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της μεταφοράς σκυροδέματος όπου, ο σωστός συντονισμός σε ότι αφορά στους χρόνους φόρτωσης, μεταφοράς και παράδοσης του τσιμέντου, είναι μια σημαντική παράμετρος απόδοσης και ασφάλειας.

Μέσω του συστήματος «Positioning+» ο διαχειριστής των δρομολογίων του οχήματος μπορεί να χαράξει τη διαδρομή του σε συγκεκριμένα γεωγραφικά όρια που μπορεί να ανέρχονται και σε επίπεδο κρατών και, στην περίπτωση που το όχημα παρεκκλίνει της πορείας του για τον οποιοδήποτε λόγο, μια προειδοποίηση την ενημερώνει άμεσα.

Αυτό το δεδομένο είναι ιδιαίτερης σημασίας και για τους επαγγελματίες οδηγούς που συμμετέχουν στη μεταφορά προϊόντων υψηλής αξίας, καθιστώντας τις συνθήκες εργασίας τους αρκετά πιο ασφαλείς.

Πληροφοριακά αξίζει να αναφέρουμε πως η λειτουργία «Positioning+» προσφέρεται στο πρόγραμμα Dynafleet Positioning, που η Volvo Trucks παρέχει στους πελάτες της.