Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Νέο τεύχος Auto Τρίτη Επαγγελματικά!

7.726 Επισκέψεις στο άρθρο (2/12/2020)

Το νέο τεύχος του Νο1 μέσου ενημέρωσης για την αγορά επαγγελματικών οχημάτων και τον κλάδο των Μεταφορών γενικότερα, κοντά σας με 1 μόνο click! Μην το χάσετε!

Μην χάσετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε… με ένα 1 click για όλα όσα συμβαίνουν στην εγχώρια και διεθνή αγορά των επαγγελματικών οχημάτων αλλά και τον κλάδο των Μεταφορών γενικότερα, μέσα από την πλούσια ειδησεογραφία του νέου τεύχους του Auto Τρίτη Επαγγελματικά.

Στο τελευταίο τεύχος της χρονιάς 2020 μπορείτε να ανακαλύψετε τις πολλαπλές αφίξεις νέων εκπροσώπων της αγοράς ελαφρών επαγγελματικών που αναμένονται άμεσα και στην ελληνική αγορά όπως τα νέα Renault Kangoo Van & Express Van, το νέο Nissan Navara, τη νέα γενιά του Volkswagen Caddy Cargo αλλά και τα ηλεκτροκίνητα Ford e-Transit & Peugeot e-Expert!

Παράλληλα σας προσφέρουμε μια γεύση από τις καινοτόμες λύσεις που η MAN Trucks & Bus προσφέρει για τον κλάδο των κατασκευών, ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα με τις «Best-Deals» προτάσεις αγοράς από την ελληνική αγορά επαγγελματικών οχημάτων και πολλά άλλα.

Το νέο τεύχος του Auto Τρίτη Επαγγελματικά που μόλις κυκλοφόρησε, κοντά σας και με 1 μόνο click!