Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο «γίγαντας» και ο «νάνος»

2.897 Επισκέψεις στο άρθρο (29/8/2016)

Στο βίντεο που σας παρουσιάζουμε δύο εκ των κορυφαίων οδηγών στην κατηγορία τους, μονομαχούν πίσω από το τιμόνι ενός αγωνιστικού μοντέλου για το WRC και ενός φορτηγού από το Ράλι Ντακάρ… Απολαύστε τους!

Τα αγωνιστικά οχήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλυ, όπως το VW Polo WRC, είναι αναμφίβολα από τα πιο προηγμένα και αποδοτικά οχήματα που μπορεί να οδηγήσει κανείς. Στα χέρια οδηγών όπως ο Φιλανδός Jari Matti Latvala μάλιστα, είναι σε θέση να προσφέρουν μεγάλες συγκινήσεις στους θεατές ενώ ελάχιστα είναι τα οχήματα που θα μπορούσαν να τα ανταγωνιστούν σε εκτός δρόμου διαδρομές.

Ωστόσο, ελέγχοντας τον 1.600άρη υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 4 κυλίνδρων του VW Polo WRC, o Latvala δεν θα πρέπει να αισθάνεται και πολύ άνετος όταν στους… καθρέπτες του έχει τον πολυνίκη και πολύπειρο οδηγό αγώνων σε επίπεδο φορτηγών για τους αγώνες του Ράλυ Ντακαρ, Ayrat Mardeev.

Ειδικότερα από την στιγμή που ο Mardeev βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του αγωνιστικού φορτηγού της KAMAZ, έχοντας στη διάθεση του έναν V8 πετρελαιοκινητήρα 16,5λτ. που αποδίδει ισχύ σχεδόν 1.000 ίππων!

Το αποτέλεσμα της μονομαχίας των δύο εντυπωσιακών αυτών αγωνιστικών οχημάτων σε μια απαιτητική εκτός δρόμου διαδρομή, μπορεί να βρείτε στο βίντεο που σας παρουσιάζουμε.