Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Nemo: Το «λιλιπούτειο»… θηρίο!

22.341 Επισκέψεις στο άρθρο (7/8/2018)

Με το συνολικό μήκος του αμαξώματος του να περιορίζεται στα μόλις 3,86μ., το Citroen Nemo μπορεί να χαρακτηριστεί ως και το ιδανικό επαγγελματικό πόλης δεδομένου ότι, με κύκλο στροφής κάτω από τα 10μ., είναι σε θέση να κινηθεί με άνεση και ασφάλεια εντός του έντονου κυκλοφοριακού φόρτου μιας σύγχρονης μεγαλούπολης.

Ο εξαιρετικός 1.300άρης πετρελαιοκινητήρας των 80 ίππων, του προσφέρει σβελτάδα και πολύ καλές επιταχύνσεις ενώ, την ίδια στιγμή επιβαρύνει ελάχιστα τόσο το περιβάλλον (115g/km) όσο και την τσέπη του ιδιοκτήτη του (από 4,4λτ./100χλμ.). Πέραν όμως όλων των παραπάνω, το Nemo θα προσφέρει άνετους χώρους στο εσωτερικό του για δύο άτομα σε μια πληρέστατα εξοπλισμένη καμπίνα επιβατών ενώ την ίδια στιγμή, το πραγματικό «δυνατό χαρτί» του έναντι του ανταγωνισμού δεν παύει να είναι οι μεγάλες μεταφορικές του δυνατότητες.

Αναλόγως της θέσεως του διαχωριστικού της καμπίνας και του καθίσματος του συνοδηγού, το ωφέλιμο μήκος του χώρου φόρτωσης μπορεί να αυξηθεί έως και στα 2,47μ., με τον ωφέλιμο όγκο φόρτωσης να μεταβάλλεται αντίστοιχα από τα 2,5- 2,8κ.μ. ενώ, το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο του ορίζεται στα 660 κιλά αντίστοιχα. 

Μέση κατανάλωση από 4,1 λτ./100χλμ. 
Ο εξαιρετικός BlueHDi πετρελαιοκινητήρας των 1,6λτ. που αναλαμβάνει την κίνηση του Berlingo αποδίδει ισχύ 75 ή 99 ίππων και διακρίνεται για την περιορισμένη μέση κατανάλωση καυσίμου του (από 4,1λτ./100χλμ.) καθώς και τις χαμηλές εκπομπές ρύπων του (από 108 g/km). Συνδυάζεται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων.