Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στον… αστερισμό της ποιότητας

22.355 Επισκέψεις στο άρθρο (7/8/2018)

Ο μικρότερος σε διαστάσεις και μεταφορικές δυνατότητες εκπρόσωπος της Mercedes-Benz Vans, το Citan, αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση σε θέματα ποιότητας και αξιοπιστίας για την κατηγορία των Vanette. 

Αναλόγως της χρήσης για την οποία προορίζεται και των απαιτήσεων του ιδιοκτήτη του, το Mercedes-Benz Citan προσφέρεται με τρεις διαφορετικές εκδόσεις αμαξώματος που επιτρέπουν την μεταφορά πάσης φύσεως φορτίων σε ένα –άκρως ευέλικτο- επαγγελματικό πόλης με περιορισμένο Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας.  

¶νεση, ασφάλεια και εργονομία για τον επαγγελματία
Η ιδιαίτερη σχεδίαση του εσωτερικού του Mercedes-Benz Citan διασφαλίζει εξαιρετική εργονομία για τις θέσεις των διαφόρων χειριστηρίων ενώ πλούσιος είναι ο εξοπλισμός άνεσης / ασφάλειας. Παράλληλα, αναλόγως του τύπου του διαχωριστικού, προσφέρεται και κάθισμα για τον συνοδηγό με δυνατότητα πλήρους αναδίπλωσης του.  

Τρεις εκδόσεις με όγκο έως και 3,8κ.μ.
Το Citan προσφέρεται σε τρία μήκη αμαξώματος με τον χώρο φόρτωσης να έχει αντίστοιχα, ωφέλιμο μήκος από 1,37 – 2,14μ. Το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο του γερμανικού Vanette ορίζεται αντίστοιχα στα 768 κιλά.   Επιλογές βενζίνης / πετρελαίου στους κινητήρες Με βάση τις ανάγκες του ιδιοκτήτη και τον τύπο του αμαξώματος, το Citan είναι διαθέσιμο με έναν πετρελαιοκινητήρα 1,5λτ. σε εκδόσεις με ισχύ 75, 90 ή 110 ίππων ή με έναν βενζινοκινητήρα 1,2λτ. με απόδοση 114 ίππων. Η μέση κατανάλωση καυσίμου των παραπάνω μηχανικών συνόλων ξεκινά από τα 4,3 λτ./100χλμ. (πετρέλαιο 75 ή 90 ίππων).