Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Επιλογή ουσίας

22.358 Επισκέψεις στο άρθρο (7/8/2018)

Έχοντας αποδείξει την αναμφισβήτητη αξία του σε πανευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και στην ελληνική αγορά, το Nissan NV200 συνεχίζει να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον σύγχρονο επαγγελματία με βασικό του προτέρημα τους μεγάλους χώρους στο εσωτερικό για επιβάτες και αποσκευές. 

Με μήκος αμαξώματος μόλις 4,4μ., το Nissan NV200 προσφέρει ευέλικτες και αποδοτικές ενδοαστικές μεταφορές χάρη στην εντυπωσιακή –εσωτερική- χωροταξική διαρρύθμιση του καθώς, είναι σε θέση να μεταφέρει προϊόντα συνολικού όγκου έως και 4,2κ.μ. με το κόστος χρήσης και συντήρησης του να διατηρείται σε ιδιαίτερα χαμηλό επίπεδο. 

¶νετο και πλούσια εξοπλισμένο περιβάλλον «εργασίας» 
Με ελκυστική σχεδίαση και άρτια ποιότητα κατασκευής, το εσωτερικό του NV200 προσφέρει μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους αλλά και πλούσιο εξοπλισμό. Οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες διασφαλίζουν ευρύ περιμετρικό οπτικό πεδίο ενώ, πολύ καλή είναι και η ποιότητα κύλισης του ιαπωνικού μοντέλου. 

Μέση κατανάλωση από 5,0λτ./100χλμ. 
Ουδέτερη στις αντιδράσεις του και με ισχυρά και αποδοτικά φρένα, το Nissan NV200 εφοδιάζεται με έναν πετρελαιοκινητήρα 1,5λτ. που αποδίδει 90 ίππους και 200 Nm ροπής. Στην πράξη, το εν λόγω μηχανικό σύνολο έχει να επιδείξει μέση κατανάλωση καυσίμου από 5,0λτ./100χλμ. ενώ μεγάλη είναι και η αυτονομία του ιαπωνικού Vanette. 

Ευρύχωρη καρότσα με ευκολία στην πρόσβαση
Το μέγιστο μήκος του χώρου φόρτωσης ορίζεται στα 2,04μ. και το πλάτος μεταξύ των θόλων στα 1,22μ., γεγονός που επιτρέπει την εύκολη φόρτωση ακόμη και ευρωπαλετών δεδομένου ότι, η πίσω πόρτα έχει πλάτος 1,26μ.